BetMGM Free to Play Quiz

The word QUIZ printed on clothespin clipped cards in front of defocused glowing lights

Are you a fan of sports trivia quizzes? Then test your knowledge with BetMGM’s new daily free-to-play trivia games for a chance to win in weekly prize pools of over $5000. Players on BetMGM NJ and BetMGM Indiana can compete for daily prizes of up to $500 by correctly answering sports and pop culture questions. 

Let the Games Begin…

How it works

Every day BetMGM will feature a new category consisting of 10 questions, with a 10-second clock. As long as you answer the question correctly, you’ll be able to keep playing for the day. If you answer one question incorrectly your game ends. Get every question right and compete for a daily prize of up to $500 (prize to be split amongst all trivia winners).

The quiz is available daily between 9am and 11:59pm ET and players can only participate once per day, with the quiz leaderboard changing each week. Your total amount of correct questions answered throughout the week (Monday to Sunday) will automatically qualify you

for the weekly leaderboard. Earn 1 point for every question you’ve answered correctly. The top five (5) each week will receive an additional cash prize.

Leaderboard Structure

What's Your Score? ' word made of square letter word on grey background
  • Board (Monday-Sunday) 
  • Players receive one leaderboard point per question they answer correctly 
  • Leaderboard Prize Payout (split amongst all top-scoring users) 

o  First place: $1,000 

o  Second Place: $500 

o  Third Place: $250 

o  Fourth Place: $150 

o  Fifth Place: $100

Latest Quiz: Questions &  Answers

If there was a question you couldn’t answer in yesterday’s challenge or you just want to see how right you were, here are the answers:

Time for Answers placard with night lights on background

June 14 – Philadelphia Sports

1.      Who is the all-time leading scorer for the Philadelphia 76ers?

Correct Answer: Hal Greer

2.      Which of these players was not named MVP while playing for the 76ers?

Correct Answer: Charles Barkley

3.      Where were the Philadelphia 76ers located before moving to their current location in 1963? The __________ Nationals

Correct Answer: Syracuse

4.      Allen Iverson was named MVP in what year?

Correct Answer: 2001

5.      Which of these players won Rookie of the Year?

Correct Answer: Michael Carter-Williams

6.      Who is the Eagles all-time leading passer?

Correct Answer: Donovan McNabb

7.      Who is the Eagles all-time leading rusher?

Correct Answer: LeSean McCoy

8.      Who is the Eagles all-time leading receiver?

Correct Answer: Harold Carmichael

9.      Who is the Eagles all-time sacks leader?

Correct Answer: Reggie White

10.   When did the 76ers last win the NBA Finals?

Correct Answer: 1983

11.   Who threw the pass in the “Philly Special” at Super Bowl LII?

Correct Answer: Trey Burton

12.   Who did the Eagles select with their first pick in the 2020 Draft?

Correct Answer: Jalen Reagor

13.   Who was the last player to win the NBA Player of the Week award with the 76ers?

Correct Answer: Ben Simmons

14.   No Philadelphia Eagle has ever been named MVP.

Correct Answer: TRUE

15.   How many NBA titles have the 76ers won?

Correct Answer: 3

16.   How many Stanley Cups have the Flyers won?

Correct Answer: 2

17.   How many World Series’ have the Phillies won?

Correct Answer: 2

18.   What retired number did Mike Schmidt wear for the Phillies during his career?

Correct Answer: 20

19.   Who is the current manager of the Phillies?

Correct Answer: Gabe Kapler

20.   Who is the all-time goals leader for the Flyers?

Correct Answer: Bill Barber

21.   The Flyers last won the Stanley Cup in 1975. How many Stanley Cup Finals have they since lost?

Correct Answer: 6

22.   The Phillies won the World Series in 2008 by beating which team?

Correct Answer: Tampa Bay Rays

23.   What number did Allen Iverson wear while playing for the 76ers?

Correct Answer: 3

24.   There is a statue of fictional boxing star, Rocky Balboa in Philadelphia.

Correct Answer: TRUE

25.   Which of these Philadelphia sports stars have not been commemorated with a statue?

Correct Answer: Brian Dawkins

26.   When was the season the Eagles failed to make the playoffs?

Correct Answer: 2016

27.   When did the 76ers last win the Atlantic Division?

Correct Answer: 2001

28.   When did the Phillies last qualify for the playoffs?

Correct Answer: 2011

29.   Which of these teams did Alain Vigneault not head coach before joining the Flyers?

Correct Answer: Boston Bruins

30.   Brett Brown won NBA titles as an assistant coach with which franchise before joining the 76ers?

Correct Answer: San Antonio Spurs

June 13 – The Ryder Cup

1.      Who won the first Ryder Cup?

Correct Answer: USA

2.      What golf course held the first Ryder Cup?

Correct Answer: Worcester Country Club

3.      In what year did the size of each team increase to 12 players?

Correct Answer: 1969

4.      In what year was the “War on the Shore” in Kiawah Island Golf Resort?

Correct Answer: 1991

5.      Who hit the putt which ensured Europe retained the Ryder Cup at Medinah in 2012?

Correct Answer: Martin Kaymer

6.      Since the inclusion of golfers from all of Europe, who has won the Ryder Cup more times?

Correct Answer: Europe

7.      Raymond Floyd became the oldest player at the Ryder Cup in 1993 but what age was he?

Correct Answer: 51

8.      Where is the upcoming Ryder Cup due to be played?

Correct Answer: Whistling Straits

9.      Who is the youngest ever Ryder Cup captain?

Correct Answer: Arnold Palmer

10.   Who is the oldest ever Ryder Cup captain?

Correct Answer: Tom Watson

11.   Who will be the European captain for the upcoming event?

Correct Answer: Padraig Harrington

12.   Which British course has hosted the Ryder Cup on the most occasions with 4?

Correct Answer: The Belfry

13.   Which of these players have yet to play at the Ryder Cup?

Correct Answer: Lucas Glover

14.   Who has Lee Westwood partnered with the most times in his Ryder Cup career?

Correct Answer: Darren Clarke

15.   Who has Jordan Spieth partnered with the most times in his Ryder Cup career?

Correct Answer: Patrick Reed

16.   Justin Rose and Henrick Stenson have been partnered together 8 times, how many points have they won together?

Correct Answer: 6

17.   Tom Kite and which other American golfer holds the record for the biggest winning margin for the United States with 10&8 victories?

Correct Answer: Fred Couples

18.   Which English golfer recorded a hole-in-one at the 2006 Ryder Cup?

Correct Answer: Paul Casey

19.   How many Americans have got a hole-in-one in the Ryder Cup?

Correct Answer: 1

20.   Which American has played more matches than any other American golfer?

Correct Answer: Phil Mickelson

21.   Bernhard Langer has played more matches than any other European Golfer.

Correct Answer: FALSE

22.   Seve Ballesteros and José María Olazábel are the most successful partnership in Ryder Cup history.

Correct Answer: TRUE

23.   Seve Ballesteros and José María Olazábel have lost how many matches playing together?

Correct Answer: 2

24.   Between 1967 and 1971, Arnold Palmer and who went undefeated?

Correct Answer: Gardner Dickinson

25.   How many sets of brothers have played in the Ryder Cup?

Correct Answer: 5

26.   Sergio Garcia is the youngest ever Ryder Cup player at what age?

Correct Answer: 19

27.   Who is the only European player to be named as part of a Ryder Cup team without a European Tour victory to his name?

Correct Answer: Oliver Wilson

28.   Jeff Overton and which other American were named as part of a USA Ryder Cup team without a PGA Tour win?

Correct Answer: Rickie Fowler

29.   Bubba Watson is one of only how many left-handed golfers to play in the Ryder Cup?

Correct Answer: 3

30.   USA reclaimed the cup in 2016 but who was the captain?

Correct Answer: Davis Love III

June 12 – PGA Tour

1.      What state are the PGA tour headquarters in?

Correct Answer: Florida

2.      What year was the PGA tour founded in?

Correct Answer: 1929

3.      Tiger Woods and which other golfer have the joint-most PGA titles?

Correct Answer: Sam Snead

4.      How many PGA tour events has Tiger Woods won?

Correct Answer: 82

5.      Who was the most recent person to be top of the PGA Tour money list two years in a row?

Correct Answer: Justin Thomas

6.      In 2004, how many PGA Tour events did Vijay Singh win on his way to topping the money list?

Correct Answer: 9

7.      Who was the last English golfer to top the money list?

Correct Answer: Luke Donald

8.      Byron Nelson has the most PGA tour victories in the one season, how many did he win?

Correct Answer: 18

9.      Tiger Woods has topped the money list the most times, how many times did he finish on top?

Correct Answer: 10

10.   In what year was Jordan Spieth PGA Tour rookie of the year?

Correct Answer: 2013

11.   How many times has Rory McIlroy been named PGA Tour player of the year?

Correct Answer: 3

12.   Rory McIlroy and what other player are the only non-Americans to have won the PGA Tour player of the year on more than one occasion?

Correct Answer: Nick Price

13.   Who is the all-time highest-earning Australian golfer on the PGA tour?

Correct Answer: Adam Scott

14.   Who is the all-time highest earning English golfer on the PGA tour?

Correct Answer: Nick Faldo

15.   Tom Watson has been a PGA player of the year more times than Jack Nicklaus.

Correct Answer: TRUE

16.   Who has more PGA tour career earnings?

Correct Answer: Jim Furyk

17.   Who is second in the all-time PGA tour earnings list?

Correct Answer: Phil Mickelson

18.   Allen Doyle was the PGA tours oldest rookie, what age was he as a rookie?

Correct Answer: 47

19.   Jack Nicklaus won at least one PGA event every year for how many years straight?

Correct Answer: 17

20.   Mark Calcavecchia has the record for the most birdies in a 72-hole tournament, how many birdies did he get?

Correct Answer: 32

21.   Who holds the record for the lowest 54-hole total with 188 strokes?

Correct Answer: Steve Stricker

22.   Mark Calcavecchia also holds the record for the most birdies in a row, how many did he get?

Correct Answer: 9

23.   In 2019, which golfer averaged the longest driving distance?

Correct Answer: Cameron Champ

24.   Jordan Spieth had the highest one-putt percentage at the 2019 Tour Championship.

Correct Answer: TRUE

25.   In 2019, what distance was the longest successful putt?

Correct Answer: 85″8′

26.   In 2019, Justin Thomas hit the longest drive of that season, how far was it?

Correct Answer: 457 yards

27.   In 2019, Gary Woodland held the record for the best greens in the regulation streak, how many did he get?

Correct Answer: 36

28.   Who holds the record for the lowest 18-hole score?

Correct Answer: Jim Furyk

29.   By how many shots is the largest winning margin at a PGA tour event?

Correct Answer: 16

30.   What is the lowest 9-hole score in a PGA tour event?

Correct Answer: 26

June 10 – Tiger Woods

1.      What is Tiger’s actual first name?

Correct Answer: Eldrick

2.      Woods is from which state?

Correct Answer: California

3.      In what year did Woods turn pro?

Correct Answer: 1996

4.      Which was the first major Tiger won in 1997?

Correct Answer: The Masters

5.      What color shirt does Tiger wear on the final round of every tournament?

Correct Answer: Red

6.      Where is Woods currently ranked in the world rankings?

Correct Answer: 11

7.      Tiger has never held all four majors at the same time at any point during his career.

Correct Answer: FALSE

8.      Which golfer ended Woods’ 264 weeks reign atop of the world rankings in 2004?

Correct Answer: Vijay Singh

9.      Who is the only golfer to have more majors than Woods?

Correct Answer: Jack Nicklaus

10.   How many times has Woods won the Masters?

Correct Answer: 5

11.   How many times has Woods won the US Open?

Correct Answer: 3

12.   How many times has Woods won the British Open?

Correct Answer: 3

13.   How many times has Woods won the PGA Championship?

Correct Answer: 4

14.   Tiger won the first edition of the FedEx Cup in what year?

Correct Answer: 2007

15.   At the 2009 PGA Championship, Woods led going into the final round but who won the tournament?

Correct Answer: Y.E. Yang

16.   Which European did Tiger fight off as overnight leader to win the Masters in 2019?

Correct Answer: Francesco Molinari

17.   Which of these Australian golfers has Woods’ caddy from 1999-2011, Steve Williams never caddied?

Correct Answer: Marc Leishman

18.   Tiger has never lost a playoff throughout his professional career.

Correct Answer: FALSE

19.   Which event has Woods won the most during his career with 8 victories?

Correct Answer: WGC Invitational

20.   Woods has played in 8 Ryder Cups but how many has he won?

Correct Answer: 1

21.   How long was the gap between Woods winning his 14th and 15th major?

Correct Answer: 11 years

22.   Tiger is only the 4th golfer to be awarded the Presidential Medal of Freedom.

Correct Answer: TRUE

23.   Which event has Woods won the most during his career with 8 victories?

Correct Answer: Arnold Palmer Invitational

24.   Tiger is 3rd in the most European Tour victories with 41 but who is top with 50?

Correct Answer: Seve Ballesteros

25.   Woods won which FedEx Cup playoff tournament in 2018 ending a 5-year spell without a tour victory?

Correct Answer: Tour Championship

26.   Woods owns the PGA Tour record for consecutive cuts made at 142.

Correct Answer: TRUE

27.   Tiger represented which university at NCAA level?

Correct Answer: Stanford

28.   Who is the only other athlete to be named Sports Illustrated Sportsperson of the Year on more than one occasion?

Correct Answer: LeBron James

29.   Woods has won the Vardon Trophy for the lowest average score during the season on how many occasions?

Correct Answer: 9

30.   Which golfer ended Woods’ 281 weeks reign atop of the world rankings in 2010?

Correct Answer: Lee Westwoo

June 9 – Rob Gronkowski

1. In what round was Gronkowski drafted in?

Correct Answer: 2nd

2. Gronk missed his junior year before declaring for the draft due to back surgery.

Correct Answer: TRUE

3. Gronkowski attended which Pac-12 school?

Correct Answer: Arizona

4. Rob has 4 brothers but which one did not play at any point in the NFL?

Correct Answer: Gordie

5. Who was the only tight end selected ahead of Gronkowksi in 2010 by the Cincinnati Bengals?

Correct Answer: Jermaine Gresham

6. Gronk caught an NFL record for a tight end of how many TD’s in the 2011 season?

Correct Answer: 17

7. Gronkowski is the only tight end to lead the league in receiving touchdowns.

Correct Answer: TRUE

8. Gronk was on the cover of which Madden game?

Correct Answer: Madden 17

9. How many rushing touchdowns does Gronk have in his career?

Correct Answer: 4

10. What celebration has Gronk prominently used during his career?

Correct Answer: Spike

11. Gronkowski was named Comeback Player of the Year for what season?

Correct Answer: 2014

12. Rob Gronkowski has a stake in the racehorse “Gronkowski” who finished 2nd in which premier race?

Correct Answer: Belmont Stakes

13. Gronkowski recently won which WWE title?

Correct Answer: 24/7 Championship

14. How many times was Gronk named to the Pro Bowl?

Correct Answer: 5

15. How tall is Rob Gronkowksi?

Correct Answer: 6’6″

16. Gronkowski holds the record for the most receiving yards for a tight end in Super Bowl history but how many has he played in?

Correct Answer: 4

17. How many times has Gronk earned All-Pro honors?

Correct Answer: 4

18. Which of these tight ends also have 4 seasons with 1,000+ receiving yards?

Correct Answer: Jason Witten

19. Which of these teams did Rob Gronkowski not have a three touchdown game against?

Correct Answer: Washington Redskins

20. In Super Bowl LIII, Gronk caught a 29 yard pass from Brady to set up a 3-yard rushing TD from which player?

Correct Answer: Sony Michel

21. Gronk’s receiving yard record for a TE was beaten by who in 2018?

Correct Answer: George Kittle

22. Gronkowski was an analyst with which network while he was retired?

Correct Answer: FOX

23. Which female tennis star is the opponent team captain against Gronk on the new programme, Game On?

Correct Answer: Venus Williams

24. Gronk was traded to which NFC South in April?

Correct Answer: Tampa Bay Buccaneers

25. Against which team did Gronkowski score the most touchdowns against?

Correct Answer: Buffalo Bills

26. Gronk is 2nd in the postseason receiving touchdowns career rankings with 12 but who is 1st?

Correct Answer: Jerry Rice

27. Which 2015 movie did Gronkowksi have a cameo role in?

Correct Answer: Entourage

28. Brady has a better completion rate with Gronk alone than his career completion rate.

Correct Answer: TRUE

29. Gronkowski has one 2 point conversion reception in his career from 2017 to clinch a 27-24 victory against which AFC North side?

Correct Answer: Pittsburgh Steelers

30. Which of these players finished with 20 scrimmage TD’s during the 2011 season, just ahead of Gronkowski on 18?

Correct Answer: LeSean McCoy

June 8 – Kobe Bryan

1. Kobe played his final game against which team?

Correct Answer: Utah Jazz

2. Bryant scored a career high 81 points against which team?

Correct Answer: Toronto Raptors

3. Kobe was born in which city?

Correct Answer: Philadelphia  

4. The Bryant’s moved to which European country while Kobe was young?

Correct Answer: Italy

5. Bryant attended which high school before declaring for the NBA Draft?

Correct Answer: Lower Merion 

6. Kobe was drafted in what year?

Correct Answer: 1996

7. Bryant remains the youngest All-Star to be selected after appearing in the 1998 game.

Correct Answer: TRUE

8. Kobe’s retirement speech entitled “Dear Basketball” was nominated and won what award?

Correct Answer: Academy Award

9.Kobe was named NBA Most Valuable Player in what year?

Correct Answer: 2008

10. Which other Laker won 5 rings alongside Bryant?

Correct Answer: Derek Fisher

11. Kobe threw an alley-oop pass for a famous O’Neal dunk in the 2000 Western Conference Finals against which side?

Correct Answer: Portland Trail Blazers

12. Who did the Lakers face in the 2000 Finals?

Correct Answer: Indiana Pacers

13. Who defeated the Lakers in the 2004 Finals?

Correct Answer: Detroit Pistons

14. What is the most points per game Byrant has scored in one season?

Correct Answer: 35.4

15. In what year did Kobe swap from 8 to 24?

Correct Answer: 2006

16. Who was the Laker franchise leader scoring before Kobe?

Correct Answer: Jerry West

17. Kobe Bryant is the youngest player to reach 20,000 points in history.

Correct Answer: FALSE

18. Who did the Lakers defeat in the 2009 Finals?

Correct Answer: Orlando Magic

19. Which player did the Lakers not acquire in 2012?

Correct Answer: Metta World Peace

20. Kobe famously displayed his courage when he tore his achilles in 2013 but still shot two free throws against which team?

Correct Answer: Golden State Warriors

21. In 2014, Bryant became the 3rd highest scorer in NBA history but who did he pass?

Correct Answer: Michael Jordan

22. Kobe scored an NBA season-high of how many points in his final game in 2016?

Correct Answer: 60

23. Which of these games did Kobe not play in?

Correct Answer: 2006 FIBA World Championships

24. How many games did Kobe lose while playing for Team USA?

Correct Answer: 0

25. Kobe led the league in scoring for the 2005-06 season but who was named the MVP for the season?

Correct Answer: Steve Nash

26. Kobe has been an All-Star 18 times. Who is the only player ahead of him on 19?

Correct Answer: Kareem Abdul-Jabbar

27. On how many All-Defensive First Teams was Bryant named on?

Correct Answer: 9

28. Which award has recently been named in Kobe’s honor?

Correct Answer: All-Star Game MVP

29. Bryant had a contract with Sony Entertainment in 1997.

Correct Answer: TRUE

30. Kobe Bryant had a nickname based off which snake: The Black _______

Correct Answer: Mamba

June 7 – John Elway

1.      Elway played for which Pac-12 college?

Correct Answer: Stanford

2.      John Elway was drafted by which team at #1 in the 1983 Draft?

Correct Answer: Baltimore Colts

3.      Elway led the Broncos to Super Bowl XXI, but they were beaten by which franchise?

Correct Answer: New York Giants

4.      Elway graduated from college with an economics degree.

Correct Answer: TRUE

5.      Elway finished 2nd in the voting for the Heisman Trophy in 1982 but who won the award?

Correct Answer: Herschel Walker

6.      Which MLB team drafted Elway in 1981 which he almost joined full time after the NFL Draft?

Correct Answer: New York Yankees

7.      Elway was named Most Valuable Player in which season?

Correct Answer: 1987

8.      Elway was the first quarterback to catch a pass in the Super Bowl.

Correct Answer: TRUE

9.      Elway led the Broncos to Super Bowl XXII, but they were beaten by which franchise?

Correct Answer: Washington Redskins

10.   Elway led the Broncos to Super Bowl XXIII, but they were beaten by which franchise?

Correct Answer: San Francisco 49ers

11.   What number did Elway wear for the Broncos?

Correct Answer: 7

12.   John Elway is a twin.

Correct Answer: TRUE

13.   Elway has been sacked 516 times during his career, 2nd all-time to which QB?

Correct Answer: Brett Favre

14.   Elway was named AFC Offensive Player of the Year for which season?

Correct Answer: 1993

15.   Elway won his 1st Super Bowl at the fourth attempt by defeating which NFC Northside?

Correct Answer: Green Bay Packers

16.   Elway has scored a rushing TD in four Super Bowls. Who is the only other player to do this?

Correct Answer: Thurman Thomas

17.   Who was the head coach of the Broncos when they won back-to-back Super Bowls?

Correct Answer: Mike Shanahan

18.   Elway works for the Denver Broncos in which role?

Correct Answer: President of Football Operations

19.   Elway threw an 80 yard TD pass in Super Bowl XXXIII to which receiver?

Correct Answer: Rod Smith

20.   John Elway played his last game at which event?

Correct Answer: 1999 Pro Bowl

21.   Elway never led the league in passing yards during a season.

Correct Answer: FALSE

22.   Marlin Briscoe, John Elway, and which other QB have thrown for over 300 yards in a game during their rookie season?

Correct Answer: Tim Tebow

23.   Elway is currently 7th in rushing yards for QB’s but who is 1st?

Correct Answer: Randall Cunningham

24.   Which teammate of Elway’s ran for 2,008 yards in the 1998 season?

Correct Answer: Terrell Davis

25.   How many times has John Elway been named to the Pro Bowl?

Correct Answer: 9

26.   How many times has John Elway been a First-Team All-Pro?

Correct Answer: 1

27.   Who replaced Elway as the starting quarterback of the Broncos for four seasons?

Correct Answer: Brian Griese

28.   Which head coach was hired by Elway after serving as an offensive coordinator when Elway was playing?

Correct Answer: Gary Kubiak

29.   Who caught the TD at the conclusion of “The Drive” in 1987?

Correct Answer: Mark Jackson

30.   In 1982, Elway played outfield for the Oneonta Yankees and hit 4 home runs.

Correct Answer: TRUE

June 6 – LeBron James

1.  James led the Cavs to the NBA Finals in 2007 but were swept 4-0 by which franchise?

Correct Answer: San Antonio Spurs

2.  Who is taller LeBron James or Michael Jordan?

Correct Answer: LeBron James

3.  Who drafted LeBron James in the 2003 NBA draft?

Correct Answer: Cleveland Cavaliers

4.  What city did LeBron win his first Olympic medal?

Correct Answer: Athens

5.  What medal did LeBron win at his first Olympics?

Correct Answer: Bronze

6.  How many times has LeBron been an All-Star?

Correct Answer: 16

7.  How many times has LeBron won the NBA championship?

Correct Answer: 3

8.  What number does LeBron wear for the Lakers?

Correct Answer: 23

9.  How old is LeBron James?

Correct Answer: 35

10.   What number overall draft pick was LeBron selected in the 2003 draft?

Correct Answer: 1st

11.   What is the name of LeBron’s eldest son?

Correct Answer: Bronny

12.   Which of these nicknames is LeBron often referred to as?

Correct Answer: The King

13.   LeBron has won more championships with the Cavaliers than any other team?

Correct Answer: FALSE

14.   How long was the city of Cleveland’s sporting drought before LeBron’s Cavaliers ended it in 2016?

Correct Answer: 52 years

15.   Where in LeBron on the regular season all-time scoring list?

Correct Answer: 3rd

16.   Who did LeBron surpass to become 3rd in the all-time regular-season scoring list earlier this year?

Correct Answer: Kobe Bryant

17.   LeBron scored a career-high 61 points against which team in 2014?

Correct Answer: Charlotte Bobcats

18.   What year was LeBron the NBA scoring leader?

Correct Answer: 2008

19.   James announced his move to Miami on “The Decision” in 2010 by referring to “taking his _____ to South Beach”?

Correct Answer: Talents

20.   In what year did LeBron appear on Saturday Night Live?

Correct Answer: 2007

21.   James has a minority stake in which English Premier League club?

Correct Answer: Liverpool

22.   What number did James wear while playing for the Miami Heat?

Correct Answer: 6

23.   What is the name of LeBron’s high school in Ohio?

Correct Answer: St. Vincent-St. Mary HS

24.   How many times has LeBron been Sports Illustrated Sportsperson of the year?

Correct Answer: 2

25.   How many times has LeBron been MVP in the All-Star game?

Correct Answer: 3

26.   LeBron has been an NBA All-Star more times than Michael Jordan.

Correct Answer: TRUE

27.   Kareem Abdul Jabbar and what other player is ahead of LeBron in the NBA regular scoring list?

Correct Answer: Karl Malone

28.   LeBron has over 35,000 points in the NBA?

Correct Answer: FALSE

29.   Which position did LeBron play football in high school?

Correct Answer: Wide Receiver

30.   James consecutive Finals appearances ended in which year?

Correct Answer: 2018

June 5 – Peyton Manning

1.  Who won the Heisman Trophy in 1997 when Peyton finished 2nd in the voting?

Correct Answer: Charles Woodson                                                                                

2.  Peyton played for which SEC school?

Correct Answer: Tennessee

3.  Manning threw for a shared NFL record 7 touchdowns in the 2013 season opener against which AFC Northside?

Correct Answer: Baltimore Ravens

4.  Who held the record for the most passing yards in a season before Manning broke the record during the 2013 season?

Correct Answer: Drew Brees

5.  Manning led the league as a rookie in which of these categories?

Correct Answer: Interceptions

6.  In October 2014, Manning threw his 509th career TD pass to become the all-time leader in passing touchdowns against which NFC West franchise?

Correct Answer: San Francisco 49ers

7.  Which of these head coaches did not reach the Super Bowl with Manning?

Correct Answer: Chuck Pagano

8.  Peyton faced his brother Eli on three occasions during the regular season. How many did Peyton’s team come out on top?

Correct Answer: 3

9.  Which WR caught the most TD’s while Manning was a member of the Denver Broncos?

Correct Answer: Demaryius Thomas

10.   Which WR caught the most TD’s during Mannings career?

Correct Answer: Marvin Harrison

11.   Manning managed to get his first playoff win against the Denver Broncos in what season?

Correct Answer: 2003

12.   Who returned a Manning pass in SB XLIV for a pick-six to give the Saints the victory?

Correct Answer: Tracy Porter

13.   The number 18 was previously retired by the Denver Broncos but Manning was allowed to wear the jersey regardless.

Correct Answer: TRUE

14.   In Manning’s 18 years in the league, how many times was he named to the Pro Bowl?

Correct Answer: 14

15.   What happened on the first play of SB XLVIII?

Correct Answer: Seattle Safety

16.   Which of these awards did Peyton Manning not win during his career?

Correct Answer: Rookie of the Year

17.   Who did Peyton Manning takeover the Broncos starting QB job from?

Correct Answer: Tim Tebow

18.   Peyton has lost more playoff games than he has won.

Correct Answer: FALSE

19.   Manning’s long-standing center with the Colts was Jeff _________.

Correct Answer: Saturday

20.   Jim Caldwell was the head coach of which NFC North franchise after coaching Manning and the Colts?

Correct Answer: Detroit Lions

21.   Ryan Leaf was drafted #2 behind Manning at the 1998 Draft by which team?

Correct Answer: San Diego Chargers

22.   Manning had the same call at each snap referring to which Nebraska city?

Correct Answer: Omaha

23.   Manning threw an NFL record ______ TDs during the 2013 season.

Correct Answer: 55

24.   Which of these Hall of Famers is tied with Manning for most Pro Bowl selections?

Correct Answer: Tony Gonzalez

25.   Who was the starting QB for the Broncos in 2016 after Manning retired?

Correct Answer: Trevor Siemian

26.   What number did Peyton Manning wear while playing for the Colts?

Correct Answer: 18

27.   How many times has Manning been named MVP?

Correct Answer: 5

28.   Manning holds the record for the most AFC Offensive Player of the Month awards with how many?

Correct Answer: 8

29.   Current Colts HC Frank Reich was Manning’s QB coach in 2009 with the Colts.

Correct Answer: TRUE

30.   Manning has only 1 reception during his career.

Correct Answer: FALSE

June 4 – NBA 1990s

1.      Which of these franchises did not win a title during the 90’s?

Correct Answer: Los Angeles Lakers

2.      Which member of the 1992 Dream Team joined the Houston Rockets in 1995 and helped them win a title?

Correct Answer: Clyde Drexler

3.      MJ was named MVP how many times in the nineties?

Correct Answer: 4

4.      Which of these players was named MVP twice during the decade?

Correct Answer: Karl Malone

5.      Scott Brooks was part of the 1994 Rockets title roster and is currently the head coach of which team?

Correct Answer: Washington Wizards

6.      Who scored the most points throughout the decade?

Correct Answer: Karl Malone

7.      Which player had the most rebounds during the decade?

Correct Answer: Dennis Rodman

8.      Which starter did the Lakers trade to the Hornets for Kobe Bryant at the 1996 Draft?

Correct Answer: Vlade Divac

9.      The Seattle Supersonics were beaten by the 8th seeded ______ in 1994.

Correct Answer: Denver Nuggets

10.   In 1995, John Stockton became the all-time assists leader passing out which great passer?

Correct Answer: Magic Johnson

11.   Scottie Pippen was traded to which Western Conference franchise in 1998?

Correct Answer: Houston Rockets

12.   During what season did an NBA lockout take place, resulting in a shortened 50 game regular season?

Correct Answer: 1998-99

13.   Who did the New Jersey Nets select #1 in the 1990 Draft?

Correct Answer: Derrick Coleman

14.   Where is Dikembe Mutombo from?

Correct Answer: DR Congo

15.   Which of these franchises was introduced in 1995?

Correct Answer: Vancouver Grizzlies

16.   Which of these franchises was introduced in 1995?

Correct Answer: Toronto Raptors

17.   Which member of the 1991-93 championship Bulls team was selected #1 in the 1995 Expansion Draft?

Correct Answer: B.J. Armstrong

18.   John Salley did not win a title with which franchise?

Correct Answer: San Antonio Spurs

19.   Who had the most steals during the decade?

Correct Answer: Mookie Baylock

20.   Who had the most blocks throughout the 1990’s?

Correct Answer: Dikembe Mutombo

21.   Who made the most three pointers during the decade?

Correct Answer: Reggie Miller

22.   Which of these players from the 1996 Draft have not been inducted to the Naismith Memorial Hall of Fame?

Correct Answer: Jermaine O’Neal

23.   Each of the NBA Draft’s took place in New York.

Correct Answer: FALSE

24.   NBA TV was launched in what year?

Correct Answer: 1999

25.   NBC broadcasted the Finals every year during the 90’s.

Correct Answer: FALSE

26.   Who was the MVP of the 1999 Finals?

Correct Answer: Tim Duncan

27.   Who was the MVP of the 1990 Finals?

Correct Answer: Isiah Thomas

28.   Which of these players did not remain with the Bulls after they won their 6th title in 1998?

Correct Answer: Jud Buechler

29.   Karl Malone was named to the All-Star every year during the decade.

Correct Answer: FALSE

30.   Michael Jordan had a streak of 21 games scoring how many points from December 1990 to February 1991?

Correct Answer:25

June 3 – The Year 2010

1.      Which country won the 2010 FIFA World Cup?

Correct Answer: Spain

2.      Which country knocked USA out of the World Cup in the Round of 16?

Correct Answer: Ghana

3.      Where did the FIFA World Cup take place?

Correct Answer: South Africa

4.      Who won Super Bowl XLIV?

Correct Answer: New Orleans Saints

5.      The Los Angeles Lakers won the NBA Finals after defeating what team?

Correct Answer: Boston Celtics

6.      Which Italian club won the Champions League?

Correct Answer: Inter Milan

7.      Which club won the English Premier League?

Correct Answer: Chelsea

8.      Who won the World Series?

Correct Answer: San Francisco Giants

9.      Who won the Masters in 2010 after a titanic final round battle with Lee Westwood?

Correct Answer: Phil Mickelson

10.   Who won the Heisman Trophy following the 2010 season?

Correct Answer: Cam Newton

11.   The Winter Olympics took place in which city?

Correct Answer: Vancouver

12.   The United States won the most medals with 37 but who finished top of the medal table with 14 gold medals?

Correct Answer: Canada

13.   In which sport did the United States win their most medals with 8?

Correct Answer: Alpine Skiing

14.   Which of these athletes did not win gold at the Winter Olympics?

Correct Answer: Julie Mancuso

15.   Which grand slam tournament did Rafael Nadal not win in 2010?

Correct Answer: Australian Open

16.   Who won the Tour de France?

Correct Answer: Alberto Contador

17.   Manny Pacquiao became the first boxer to win world titles at eight different weight divisions.

Correct Answer: TRUE

18.   Who scored the winning goal for Spain in the World Cup Final?

Correct Answer: Andres Iniesta

19.   Team USA won the FIBA World Championship but who was named MVP?

Correct Answer: Kevin Durant

20.   Who won the Kentucky Derby?

Correct Answer: Super Saver

21.   Who won the Stanley Cup in 2010 after a game six overtime win over the Philadelphia Flyers?

Correct Answer: Chicago Blackhawks

22.   Who was named MVP for the 2010 NFL season?

Correct Answer: Tom Brady

23.   Brett Favre played his last NFL game in 2010.

Correct Answer: TRUE

24.   Who was selected #1 in the 2010 NFL Draft?

Correct Answer: Sam Bradford

25.   John Isner was involved in the longest tennis match in history when he beat Nicolas Mahut at which grand slam?

Correct Answer: Wimbledon

26.   108,713 attended the NBA All-Star Game but where did the game take place?

Correct Answer: AT&T Stadium

27.   What team won the MLS Cup?

Correct Answer: Colorado Rapids

28.   The 2010 Ryder Cup took place at which venue?

Correct Answer: Celtic Manor Resort

29.   Who was the manager of the USA soccer team at the World Cup?

Correct Answer: Bob Bradley

30.   MetLife Stadium opened in 2010 but which team beat the Carolina Panthers in the first regular-season game there?

Correct Answer: Giants

June 2 – NFL 1980s

1.      Which San Francisco player was involved in “The Catch”?

Correct Answer: Dwight Clark

2.      Which team won the most Super Bowls during the decade?

Correct Answer: San Francisco 49ers

3.      Mark Moseley was named MVP for the 1982 season and is the only winner from which position?

Correct Answer: Kicker

4.      Who did the Chicago Bears defeat in Super Bowl XX?

Correct Answer: New England Patriots

5.      Who was the first pick of the 1983 NFL Draft?

Correct Answer: John Elway

6.      Who was the first pick of the 1987 NFL Draft?

Correct Answer: Vinny Testaverde

7.      Who was the only QB to throw for over 5,000 yards in a season during the decade?

Correct Answer: Dan Marino

8.      Which RB ran for a record 2,105 yards in 1984?

Correct Answer: Eric Dickerson

9.      Sacks became an official stat in which year?

Correct Answer: 1982

10.   Which player held the record for the most sacks in a season with 22 until Michael Strahan broke the record?

Correct Answer: Mark Gastineau

11.   Who threw for the most TDs during the decade with 220?

Correct Answer: Dan Marino

12.   Which player had the most receiving yards with 9,465 yards during the decade?

Correct Answer: James Lofton

13.   Who got the most touchdowns from scrimmage during the decade?

Correct Answer: Eric Dickerson

14.   Which Hall of Famer had the most interceptions during the decade with 48?

Correct Answer: Ronnie Lott

15.   Which of these players was named to the Pro Bowl in every season they played in during the 1980s?

Correct Answer: Lawrence Taylor

16.   In what year was Jerry Rice drafted?

Correct Answer: 1985

17.   None of the Super Bowl’s during the 80s finished a one possession game.

Correct Answer: FALSE

18.   Lawrence Taylor was selected #2 in the 1981 Draft but who did the Saints select first overall?

Correct Answer: George Rogers

19.   Who was the NFL Commissioner until 1989?

Correct Answer: Pete Rozelle

20.   The Carolina Panthers joined the NFL in 1985.

Correct Answer: FALSE

21.   Which of these players did not win the league MVP during the 1980s?

Correct Answer: Walter Payton

22.   Lawrence Taylor and which offensive lineman were the only players to be named to 9 Pro Bowls during the decade?

Correct Answer: Anthony Muñoz

23.   John Elway led the Broncos on “The Drive” in 1987 AFC Championship Game against which team?

Correct Answer: Cleveland Browns

24.   Which Chicago defensive player scored a touchdown in Super Bowl XX?

Correct Answer: William Perry

25.   Who coached the 49ers to their Super Bowl titles until 1988?

Correct Answer: Bill Walsh

26.   Who caught the Joe Montana winning touchdown pass in Super Bowl XXIII?

Correct Answer: John Taylor

27.   Gene Upshaw became the first player to reach the Super Bowls in three decades with the Oakland Raiders in 1981.

Correct Answer: TRUE

28.   Which of these players was drafted 2nd overall in the 1989 Draft but the only player from the Top 5 not to be inducted in the Hall of Fame?

Correct Answer: Tony Mandarich

29.   Bo Jackson played his first NFL game for the Raiders in 1987 but in what year was he drafted #1 overall?

Correct Answer: 1986

30.   Ozzie Newsome was the long-standing general manager of the Baltimore Ravens until 2018 but which team did he play his entire career for?

Correct Answer: Cleveland Browns

June 1 – MLB Outfielders

1.      Which of these outfielders have the highest salary in the MLB?

Correct Answer: Mike Trout

2.      Which player had the most putouts in the 2019 season with 354?

Correct Answer: Kevin Pillar

3.      Bryce Harper played for which team before moving to Philadelphia?

Correct Answer: Washington Nationals

4.      What pick was Bryce Harper selected as in the 2010 MLB Draft?

Correct Answer: 1st

5.      Starling Marte is from what country?

Correct Answer: Dominican Republic

6.      How many times has Michael Brantley been an All-Star?

Correct Answer: 4

7.      Jorge Soler won a World Series with which franchise before being traded to the Kansas City Royals?

Correct Answer: Chicago Cubs

8.      An outfielder has won the National League MVP for the past 5 seasons.

Correct Answer: TRUE

9.      Where is Yoenis Céspedes from?

Correct Answer: Cuba

10.   Which outfielder is currently the MVP of the National League?

Correct Answer: Cody Bellinger

11.   What year did Jason Heyward win the World Series with the Chicago Cubs?

Correct Answer: 2016

12.   In what season did Giancarlo Stanton make his MLB debut for the Marlins?

Correct Answer: 2010

13.   Since 2014, the overall defensive player of the year has been awarded to the best player over the two conferences but there is yet to be an outfielder as a winner.

Correct Answer: FALSE

14.   Which outfielder won a Gold Glove in the AL last year?

Correct Answer: Kevin Kermaier

15.   What year did A. J. Pollock become an All-Star for the first time?

Correct Answer: 2015

16.   What year did J.D. Martinez win the World Series with the Boston Red Sox?

Correct Answer: 2018

17.   Which outfielder won a Gold Glove in the NL last year?

Correct Answer: Lorenzo Cain

18.   How many bases has Mike Trout stolen during his career?

Correct Answer: 200

19.   Which active outfielder has the most career putouts?

Correct Answer: Adam Jones

20.   How many times has Mike Trout been an All-Star?

Correct Answer: 8

21.   Willie Mays is the only outfielder in MLB history with over 7,000 putouts during his career.

Correct Answer: TRUE

22.   Andruw Jones was a 5 time All-Star as a member of which franchise?

Correct Answer: Atlanta Braves

23.   Which of these players have won the most Gold Gloves as an outfielder?

Correct Answer: Andruw Jones

24.   Which outfielder has played in the most All-Star games?

Correct Answer: Hank Aaron

25.   Who holds the record for the longest hitting streak in the MLB?

Correct Answer: Joe DiMaggio

26.   Which of these teams has Jon Jay not played for?

Correct Answer: Boston Red Sox

27.   Willie Mays and Roberto Clemente have won the most Gold Gloves as outfielders but how many have they won?

Correct Answer: 12

28.   Which of these outfielders have the most All-Star appearances in MLB history?

Correct Answer: Willie Mays

29.   Joe DiMaggio married which Hollywood actress in 1954?

Correct Answer: Marilyn Monroe

30.   How many times has Reggie Jackson won the World Series?

Correct Answer: 5

May 31 – NBA Point Guards

1.  Which PG is the all-time leader in assists?

Correct Answer: John Stockton

2.  Which of these players did not win the league MVP during their career?

Correct Answer: Isiah Thomas

3.  Who was the last guard to win Defensive Player of the Year?

Correct Answer: Gary Payton

4.  Which Suns point guard was named Most Improved Player in 2014?

Correct Answer: Goran Dragic

5.  Which PG is the all-time leader in steals?

Correct Answer: John Stockton

6.  Who was the highest drafted PG in the 2014 NBA Draft?

Correct Answer: Dante Exum

7.  Who was the highest drafted PG in the 2019 NBA Draft?

Correct Answer: Ja Morant

8.  Which of these players have won the most NBA Titles?

Correct Answer: Magic Johnson

9.  Who was the starting PG for the championship winning Miami Heat in 2012 and 2013?

Correct Answer: Mario Chalmers

10.   Which player had the most assists for the 2013-14 season?

Correct Answer: John Wall

11.   Which point guard has scored the most points during their career?

Correct Answer: Oscar Robertson

12.   Amongst active point guards, who has scored the most points?

Correct Answer: Russell Westbrook

13.   Which PG is the all-time playoff leader in assists?

Correct Answer: Magic Johnson

14.   Scott Skiles holds the record for the most assists in a game with 30 but with which team did he achieve the feat in 1990?

Correct Answer: Orlando Magic

15.   Mark Jackson was the head coach of which Western Conference side?

Correct Answer: Golden State Warriors

16.   Doc Rivers was named an All-Star in 1988 as a player for what team?

Correct Answer: Atlanta Hawks

17.   Damian Lillard attended which college before going to the NBA?

Correct Answer: Weber State

18.   Which of these franchises has Rajon Rondo not played for?

Correct Answer: Phoenix Suns

19.   Steve Kerr won 5 rings as a player. 3 with the Chicago Bulls and 2 with which other side?

Correct Answer: San Antonio Spurs

20.   What number did Magic Johnson wear for the Lakers?

Correct Answer: 32

21.   Derek Fisher had a short stint as the head coach of which franchise?

Correct Answer: New York Knicks

22.   Avery Johnson had his number 6 jersey retired by which franchise?

Correct Answer: San Antonio Spurs

23.   Which PG has played the most games during their career?

Correct Answer: John Stockton

24.   What was Gary Payton’s nickname?

Correct Answer: The Glove

25.   What was Jason William’s nickname?

Correct Answer: White Chocolate

26.   Magic Johnson and John Stockton are the only two players to average over 10 assists per game during their career.

Correct Answer: TRUE

27.   Who was the highest drafted PG in the 2009 NBA Draft?

Correct Answer: Ricky Rubio

28.   Chauncey Billups won an NBA Title with which side?

Correct Answer: Detroit Pistons

29.   Trae Young played for which college before declaring for the NBA Draft?

Correct Answer: Oklahoma

30.   What number did Steve Nash wear predominantly during his career?

Correct Answer:13

May 30 – NHL Goalies

1.  Jose Theodore was drafted by the Montreal Canadiens in 1994 but with which team did he finish his playing career?

Correct Answer: Florida Panthers

2.  Who is the current youngest goalie in the NHL?

Correct Answer: Carter Hart

3.  Who is the current oldest goalie in the NHL?

Correct Answer: Ryan Miller

4.  What goalie played the most games last year?

Correct Answer: Carey Price

5.  Where is Tuukka Rask from?

Correct Answer: Finland

6.  Where is Sergei Bobrovsky from?

Correct Answer: Russia

7.  New York Islander Semyon Varlamov was drafted by which team?

Correct Answer: Washington Capitals

8.  Which of the St Louis Blues goalies played for minutes in their championship winning season?

Correct Answer: Jordan Binnington

9.  Mackenzie Blackwood was drafted in which round of the 2016 NHL draft?

Correct Answer: 2nd

10.   What NHL goalie has the most all-time wins?

Correct Answer: Martin Brodeur

11.   Ken Dryden and which other goalie have the record for the most Stanley cups having won 6?

Correct Answer: Jacques Plante

12.   Who is the first goalie to score a goal in the other teams net?

Correct Answer: Ron Hextall

13.   What goalie was drafted first overall in the 2003 NHL draft?

Correct Answer: Marc-André Fleury

14.   Vegas Golden Knights goalie was drafted by which team?

Correct Answer: Pittsburgh Penguins

15.   Jaroslav Halák Was drafted by who in the 2003 draft?

Correct Answer: Montreal Canadiens

16.   Marc-André Fleury is the tallest goalie in the NHL?

Correct Answer: FALSE

17.   Jonathon Quick is the most recent goalie to win the Conn Smythe Trophy?

Correct Answer: TRUE

18.   Petr Mrázek was drafted by who in 2010?

Correct Answer: Detroit Red Wings

19.   Petr Mrázek won which medal with his national team at the 2012 world championships?

Correct Answer: Bronze

20.   Vasily Koshechkin won gold in 2016 Olympics, which NHL team drafted him in 2002

Correct Answer: Tampa Bay Lightning

21.   Where is Henrik Lundqvist from?

Correct Answer: Sweden

22.   Igor Shestyorkin won gold in 2016 Olympics, which NHL team drafted him in 2014

Correct Answer: New York Rangers

23.   What round of the NHL draft was Martin Jones drafted in?

Correct Answer: Undrafted

24.   Where is New York Islander Thomas Greiss from?

Correct Answer: Germany

25.   Carter Hart was the first goalie selected in the 2016 draft?

Correct Answer: TRUE

26.   Dallas stars goalie Anton Khudobin has played for how many other NHL teams?

Correct Answer: 4

27.   Ben Bishop is the tallest goalie in the NHL?

Correct Answer: TRUE

28.   Who holds the post season record for most wins as a Rookie?

Correct Answer: Matt Murray

29.   Where is Carolina Hurricane goalie Petr Mrázek from?

Correct Answer: Czech Republic

30.   Ilya Sorokin who won an Olympic gold medal plays for which team?

Correct Answer: New York Islanders

May 29 – NFL Coaches

1.  Every current NFL head coach has been to the playoffs in a current or previous coaching role.

Correct Answer: FALSE

2.  Which head coach has the best winning percentage in the NFL (Min 50 games)?

Correct Answer: Bill Belichick

3.  Who is the oldest active head coach?

Correct Answer: Pete Carroll

4.  Who is the youngest active head coach?

Correct Answer: Sean McVay

5.  Who is the head coach of the Cleveland Browns?

Correct Answer: Kevin Stefanski

6.  Who is the head coach of the Carolina Panthers?

Correct Answer: Matt Rhule

7.  Which head coach has the most all-time wins?

Correct Answer: Don Shula

8.  Jon Gruden won a Super Bowl as the head coach of which team?

Correct Answer: Tampa Bay Buccaneers

9.  Who was the head coach of the Pittsburgh Steelers before Mike Tomlin?

Correct Answer: Bill Cowher

10.   Adam Gase was the offensive coordinator for which NFC North team before becoming the Dolphins head coach?

Correct Answer: Chicago Bears

11.   Marvin Lewis lead the Bengals to the playoffs in 7 of his 16 seasons in charge but how many playoff games did he win?

Correct Answer: 0

12.   Which current head coach coached the New England Patriots before Bill Belichick in 1999?

Correct Answer: Pete Carroll

13.   How many times has Bill Belichick been named AP Coach of the Year?

Correct Answer: 3

14.   Which of these legendary coaches had an NFL stadium named in his honor?

Correct Answer: Paul Brown

15.   The Dallas Cowboys last won the Super Bowl following the 1995 season but who was the team’s head coach?

Correct Answer: Barry Switzer

16.   Who was the head coach of the Chicago Bears when they won Super Bowl XX?

Correct Answer: Mike Ditka

17.   Bill O’Brien was the head coach of which Big Ten team before joining the Houston Texans?

Correct Answer: Penn State

18.   Sean Payton was the QB coach for each NFC East side excluding?

Correct Answer: Washington Redskins

19.   Mike Vrabel won the Super Bowl as a player with which team?

Correct Answer: New England Patriots

20.   Which of these coaches did not win a Super Bowl as a player and head coach?

Correct Answer: Sean Payton

21.   Doug Marrone was the head coach of which team before his tenure at the Jacksonville Jaguars?

Correct Answer: Buffalo Bills

22.   Ken Whisenhurt led which team to their first Super Bowl following the 2009 season?

Correct Answer: Arizona Cardinals

23.   Mike Mularkey led the Tennessee Titans to a wild-card victory at which team in 2017 but lost his job weeks later?

Correct Answer: Kansas City Chiefs

24.   Each member of the Ryan family (Buddy, Rex and Rob) won a Super Bowl title during their coaching careers.

Correct Answer: TRUE

25.   Tom Coughlin was the head coach of which AFC South side before winning two Super Bowls with the Giants?

Correct Answer: Jacksonville Jaguars

26.   Who was the interim head coach of the Giants in 2017 before helping the Chiefs to a Super Bowl title?

Correct Answer: Steve Spagnuolo

27.   Bruce Arians won Coach of the Year in 2012 with the Colts after which head coach took a leave of absence due to illness?

Correct Answer: Chuck Pagano

28.   Leslie Frazier is the current assistant head coach at which team?

Correct Answer: Buffalo Bills

29.   Dan Quinn lost a Super Bowl as the Falcons HC but won as the DC of which team previously?

Correct Answer: Seattle Seahawks

30.   Gary Kubiak has won Super Bowls with the 49ers, Broncos and Ravens.

Correct Answer: FALSE

May 28 – LA Lakers

1.      What year was the Lakers franchise established?

Correct Answers: 1947

2.      What city were the Lakers located in before LA?

Correct Answers: Minneapolis

3.      What year did the Lakers move to Los Angeles?

Correct Answers: 1960

4.      How many NBA titles did the Lakers win before moving to LA?

Correct Answers: 5

5.      How many numbers have the Lakers retired?

Correct Answers: 11

6.      Who was the most recent Laker to have their number retired?

Correct Answers: Kobe Bryant

7.      Where do the Lakers play their home games?

Correct Answers: Staples Center

8.      How many NBA titles have the Lakers won?

Correct Answers: 16

9.      What year was the Lakers first NBA title?

Correct Answers: 1949

10.   What year was the Lakers most recent NBA title?

Correct Answers: 2010

11.   Who is the Current Lakers head coach?

Correct Answers: Frank Vogel

12.   Who have the Lakers played in the NBA finals the most times?

Correct Answers: Boston Celtics

13.   What NBA G league team are the Lakers affiliated with?

Correct Answers: South Bay Lakers

14.   Who is the All-time Lakers leading point scorer?

Correct Answers: Kobe Bryant

15.   Who leads the Lakers for all time assists?

Correct Answers: Magic Johnson

16.   How many NBA titles did Phil Jackson win with the Lakers?

Correct Answers: 5

17.   Who did Frank Vogel lead to the Eastern Conferences Finals before moving to the Lakers?

Correct Answers: Indiana Pacers

18.   What first overall draft pick for the Lakers also coached them in 1994?

Correct Answers: Magic Johnson

19.   After leaving the Lakers what team did Luke Walton become head coach of?

Correct Answers: Sacramento Kings

20.   Who is the tallest member of the current Lakers roster?

Correct Answers: JaVale McGee

21.   What team selected current Laker Anthony Davis 1st Overall in the 2012 NBA draft?

Correct Answers: New Orleans Hornets

22.   What team selected current Laker Dwight Howard 1st Overall in the 2004 NBA draft?

Correct Answers: Orlando Magic

23.   Lakers legend Wilt Chamberlain arrived to Los Angeles from which team?

Correct Answers: Philadelphia 76ers

24.   Former Laker Steve Nash was born in what country?

Correct Answers: South Africa

25.   Lonzo Ball was selected 2nd overall by the LA Lakers in the 2017 NBA draft who does he play for now?

Correct Answers: New Orleans Pelicans

26.   When was the last time the Lakers picked first overall in the NBA Draft?

Correct Answers: 1982

27.   Former Lakers star Zelmo Beaty had what nickname?

Correct Answers: Big Z

28.   Which of these decades did the Lakers win the most NBA titles?

Correct Answers: 80s

29.   The Lakers have won the second most NBA titles behind which franchise?

Correct Answers: Boston Celtics

30.   Kobe Bryant has 2 numbers retired for him, 8 and which other number?

Correct Answers:24

May 27 – NY Knicks

1.  Where do the Knicks play their home games?

Correct Answer: Madison Square Gardens

2.  How many numbers have the Knicks retired?

Correct Answer: 9

3.  How many NBA Championships have the Knicks won?

Correct Answer: 2

4.  Who is the Knicks general manager?

Correct Answer: Scott Perry

5.  When was the last time the Knicks won the NBA championship?

Correct Answer: 1973

6.  Who did the Knicks defeat in the NBA finals 1970?

Correct Answer: LA Lakers

7.  Who did the Knicks defeat in the NBA finals 1973?

Correct Answer: LA Lakers

8.  What NY borough do the Knicks play in their home games?

Correct Answer: Manhattan

9.  Who is the Knicks current head coach?

Correct Answer: Mike Miller

10.   Who did the Knicks pick 3rd overall in the 2019 NBA draft?

Correct Answer: RJ Barrett

11.   Who did the Knicks pick 9th overall in the 2018 NBA draft?

Correct Answer: Kevin Knox

12.   What year was the Knicks founded?

Correct Answer: 1946

13.   What NBA G league team are the Knicks affiliated with?

Correct Answer: Westchester Knicks

14.   How many conference titles have the Knicks won?

Correct Answer: 8

15.   How many division titles have the Knicks won?

Correct Answer: 5

16.   What year was the most recent Knicks conference title?

Correct Answer: 1999

17.   Who was the most recent Knicks player to have his number retired?

Correct Answer: Patrick Ewing

18.   Who is the only Knick to win the NBA season MVP?

Correct Answer: Willis Reed

19.   Who is the all-time highest regular season Knicks points scorer?

Correct Answer: Patrick Ewing

20.   Who is the all-time Knicks assist leader?

Correct Answer: Walt Frazier

21.   Which New York Knicks star has played the most minutes?

Correct Answer: Patrick Ewing

22.   In 2011 what NBA star arrived at the Knicks from the Denver Nuggets?

Correct Answer: Carmelo Anthony

23.   Who did Carmelo Anthony transfer to from the New York Knicks?

Correct Answer: Oklahoma City Thunder

24.   What overall pick was Carmelo Anthony in the 2003 NBA Draft?

Correct Answer: 3

25.   Who did the Knicks lose to in the 1999 NBA finals?

Correct Answer: San Antonio Spurs

26.   What year was Knicks Legend Patrick Ewing inducted into the NBA hall of fame?

Correct Answer: 2008

27.   While playing for the Knicks how many times was Carmelo Anthony selected for the All-Star game?

Correct Answer: 6

28.   Who is the most recent to New York Knick player to be selected for the All-Star game?

Correct Answer: Kristaps Porziņģis

29.   What country is the Knicks RJ Barrett from?

Correct Answer: Canadian

30.   Former Knicks head coach David Fizdale head coached who before moving to the Knick?

Correct Answer: Memphis Grizzlies

May 26 – SEC Football

1.       Who has won the most SEC Championships?

Correct Answer: Alabama

2.       In which city is the championship game played in every year?

Correct Answer: Atlanta

3.       Which of these SEC West teams have yet to reach a championship game?

Correct Answer: Texas A&M

4.       Which of these SEC East teams have yet to reach a championship game?

Correct Answer: Vanderbilt

5.       In what year was the first SEC championship game played?

Correct Answer: 1992

6.       Georgia Tech was once a member of the SEC before moving to the ACC.

Correct Answer: TRUE

7.       Alabama have never lost a SEC championship game.

Correct Answer: FALSE

8.       Which of these SEC players did not win the Heisman Trophy?

Correct Answer: Peyton Manning

9.       Which of these SEC players won the Heisman Trophy?

Correct Answer: Johnny Manziel

10.   The SEC was the first league to hold a conference championship game.

Correct Answer: TRUE

11.   Which of these schools have won the most national titles?

Correct Answer: Tennessee

12.   Which Georgia QB holds the record for the most SEC passing career yards?

Correct Answer: Aaron Murray

13.   Which Heisman winning running back has scored the most rushing TDs in one SEC season?

Correct Answer: Derrick Henry

14.   Which Vanderbilt WR has the most career receiving yards and receptions in the SEC?

Correct Answer: Jordan Matthews

15.   Which 2019 draft pick got 18 sacks in the 2018 SEC season?

Correct Answer: Josh Allen

16.   Two running backs from Arkansas were drafted in the first round of the 2008 Draft. Darren McFadden and which other player?

Correct Answer: Felix Jones

17.   Who has the most touchdowns from scrimmage in SEC history?

Correct Answer: Tim Tebow

18.   Which team had the most first round draft picks at the 2020 NFL Draft?

Correct Answer: LSU

19.   Which of these number one picks did not play for a SEC team?

Correct Answer: Baker Mayfield

20.   Nick Saban was the head coach of which AFC East team before becoming coach of the Crimson Tide?

Correct Answer: Miami Dolphins

21.   Ed Orgeron is the current head coach of LSU but which other SEC West team did he coach in 2007?

Correct Answer: Ole Miss

22.   Which current SEC coach was the head coach of the Oakland Raiders when LSU QB JaMarcus Russell was selected #1 in 2007?

Correct Answer: Lane Kiffin

23.   2019 was the first SEC championship game that Alabama did not play in since 2013.

Correct Answer: FALSE

24.   Joe Burrow is the only QB to throw for over 4,000 yards in one season.

Correct Answer: FALSE

25.   Which of these colleges joined the SEC in 2012?

Correct Answer: Missouri

26.   Michael Oher was the subject of the movie “The Blind Side” with many SEC teams interested in signing him but which college did he play for?

Correct Answer: Ole Miss

27.   Which network holds the rights to broadcast the SEC Championship Game?

Correct Answer: CBS

28.   Where was the first SEC championship game played in 1992?

Correct Answer: Legion Field

29.   In 2019, how many of the final AP poll teams were SEC schools?

Correct Answer: 5

30.   Which team defeated the Crimson Tide to deny them a chance to retain their SEC title in 2017 before winning the national title 6 weeks later?

Correct Answer: Auburn Tigers

May 25 – DC Sports

1. In what city did the Washington Redskins play before Washington DC?

Correct Answer: Boston

2. How many Super Bowls have the Redskins won?

Correct Answer: 3

3. Where do the Redskins play their home games?

Correct Answer: Fed Ex Field

4. What number draft pick did the Redskins have in the 2020 draft?

Correct Answer: 2

5. Who did the Redskins select with their first selection in the 2020 draft?

Correct Answer: Chase Young

6. What year did the Redskins most recently win the Super Bowl?

Correct Answer: 1991

7. What year was the Redskins most recent playoff appearance?

Correct Answer: 2015

8. In 2019, Forbes valued the Redskins as the most valuable NFL franchise?

Correct Answer: FALSE

9. Before moving to Washington, what city were the Washington Wizards franchise located in?

Correct Answer: Baltimore

10. What NBA legend came out of retirement to play for the Wizards in 2001?

Correct Answer: Michael Jordan

11. How many NBA titles have the Wizards won?

Correct Answer: 1

12. What is the name of the Wizards home venue?

Correct Answer: Capital One Arena

13. What were the Washington Wizards called between 1974-1997?

Correct Answer: Washington Bullets

14. The Wizards drafted Rui Hachimura in the 2019 NBA draft, he is the first player from what country to be selected in the first round?

Correct Answer: Japan

15. What year did the Wizards last have the first overall pick in the NBA draft?

Correct Answer: 2010

16. Who did the Wizards select 3rd overall in the 2012 NBA draft?

Correct Answer: Bradley Beal

17. Where do the Washington Nationals play their home baseball games?

Correct Answer:  Nationals Park

18. How many World Series Titles do the Nationals have?

Correct Answer: 1

19. When was the last time the Nationals won the World Series?

Correct Answer:  2019

20. What city was the Nationals franchise in before Washington D.C.?

Correct Answer: Montreal

21. Since what year have the Nationals been based in Washington?

Correct Answer: 2005

22. The Redskins new head coach, Ron Rivera led which NFC South team to Super Bowl 50?

Correct Answer: Carolina Panthers

23. What year were the Washington Capitals founded?

Correct Answer: 1974

24. How many Stanley Cups have the Capitals won?

Correct Answer: 1

25. How many times have the Capitals won the Presidents Trophy?

Correct Answer: 3

26. What year did the Capitals last have the first overall draft pick?

Correct Answer: 2004

27. Who did the Capitals defeat to win the Stanley Cup in the 2018/19 season?

Correct Answer:  Las Vegas Golden Knights

28. Where do DC United play their home games?

Correct Answer: Audi Field

29. When were DC United founded?

Correct Answer: 1996

30. In 2018 what England soccer player moved across the Atlantic to play for DC United?

Correct Answer: Wayne Rooney

May 24 – Indy 500

1. Who won the race in 2019?

Correct Answer:  Simon Pagenaud

2. During which holiday week is the race held each year?

Correct Answer: Memorial Day

3. How many laps are raced?

Correct Answer: 200

4. Which Formula One World Champion raced in 2017?

Correct Answer: Fernando Alonso

5. Janet Guthrie was the first female driver to qualify in what year?

Correct Answer: 1977

6. What is the name of trophy given to the winner of the race?

Correct Answer: Borg-Warner Trophy

7. Who won the 100th edition of the race in 2016? 

Correct Answer: Alexander Rossi

8. Who has more race wins?

Correct Answer: Rick Mears

9 Who has more race wins?

Correct Answer: A.J. Foyt

10. Who has more race wins?

Correct Answer: Al Unser Sr.

11. Who won the race consecutively in 2001 and 2002?

Correct Answer: Hélio Castroneves

12. Which network televised the race live before NBC took over in 2019?

Correct Answer: ABC

13. Which team owner has produced the most winners?

Correct Answer: Roger Penske

14. Which nationality other than America has produced the most winners?

Correct Answer: United Kingdom

15. Who is the only Canadian winner in history from 1995?

Correct Answer: Jacques Villeneuve

16. Dario Franchitti did not defend his title in 2008 as he moved to NASCAR.

Correct Answer: TRUE

17. Which of these drivers has won the Indy 500 and Formula One World Championship?

Correct Answer: Graham Hill

18. No owner has won the race in consecutively.

Correct Answer: FALSE

19. How many times has a Ferrari car featured in the race?

Correct Answer: 1

20. 70 of the 102 winners have won using which tyres?

Correct Answer: Firestone

21. There has been no winners of the race who started lower than 30th.

Correct Answer: TRUE

22. In what year was the first race held?

Correct Answer: 1911

23. Before 2019, Hélio Castroneves was the last driver to win from pole position in what year?

Correct Answer: 2009

24. What beverage is given to the winner at the conclusion of the game?

Correct Answer: Milk

25. Which NASCAR race is run during the same weekend?

Correct Answer: Coca-Cola 600

26. Which female has finished in the top 10 in 6 of her 8 starts?

Correct Answer: Danica Patrick

27. How many cars were in the 1st Indy 500?

Correct Answer: 40

28. Who starred in the 1969 film, Winning?

Correct Answer: Paul Newman

29. Dario Franchitti is the last driver to win the Indy 500 and championship in the same year.

Correct Answer: TRUE

30. Who won the race in 2014?

Correct Answer: Ryan Hunter-Reay

May 23 – New York Baseball

1. What is the name of the New York Mets Stadium?

Correct Answer: Citi Field

2. What year were the New York Mets founded?

Correct Answer: 1962

3. How many world series titles has the New York Mets won?

Correct Answer: 2

4. Who is the current manager of the New York Mets?

Correct Answer: Luis Rojas

5. Who did the Mets beat in the 1969 World Series?

Correct Answer: Baltimoe Orioles

6. Who did the Mets beat in the 1886 world series?

Correct Answer: Boston Red Sox

7. Where did the Mets play their home games before moving to Citi Field?

Correct Answer: Shea Stadium

8. What New York borough are the Mets located in?

Correct Answer: Queens

9. What number did the Mets select in the 2019 MLB draft?

Correct Answer: 12

10. What year was the last time the Mets had a top 5 pick in the MLB draft?

Correct Answer: 2004

11. What decade did the Yankees win the most World Series?

Correct Answer: 50s

12. When was the last time the Yankees have a top 10 draft pick?

Correct Answer: 1992

13. What is the only year the Yankees have played the Mets in the postseason?

Correct Answer: 2000

14. What is the longest win streak in the history of Mets vs Yankees?

Correct Answer: Yankees 7 games

15. How many times have the Mets played the Yankees ?

Correct Answer: 122

16. What was the biggest winning margin between the Mets and Yankees?

Correct Answer: Yankees 15-0

17. Which of these teams is an affiliate team with the New York Mets

Correct Answer: Columbia Fireflies

18. Who did the Yankees face in their first World Series?

Correct Answer: Giants

19. What year did the Yankees first play the Mets?

Correct Answer: 1997

20. Who hit the most home runs for the Yankees during the 2019 season?

Correct Answer: Gleyber Torres

21. What is the name of the Mets official mascot?

Correct Answer: Mr. Met

22. Who led the Yankees in batting average for the 2019 season with an average of .327?

Correct Answer: DJ LeMahieu

23. Who holds the Mets record for most runs scored?

Correct Answer: David Wright

24. What number did Derek Jeter wear for the Yankees?

Correct Answer: 2

25. What number did Ale

Correct Answer: 13

26. What number did Tom “Terrific” Seaver wear for the Mets?

Correct Answer: 41

27. Who is the only person to play and manage both the Mets and Yankees?

Correct Answer: Yogi Barra

28. Who had the most strikeouts for the Yankees in 2019?

Correct Answer: James Paxton

29. Which of these Triple-A teams is the Yankees affiliate?

Correct Answer: Scranton/Wilkes-Barre RailRiders

30. Who was the most recent Yankee to have their number retired?

Correct Answer: Derek Jeter

May 22 – UEFA European Championship

1. Who are the current European Champions?

Correct Answer: Portugal

2. Which tournament debutant knocked England out of Euro 2016 in the Last 16?

Correct Answer: Iceland

3. Which side won the championship in 1992 after being a late replacement for Yugoslavia?

Correct Answer:  Denmark

4. Which team has reached the quarter finals on the most occasions?

Correct Answer:  Germany

5. How many games did Portugal win in 90 minutes as they won Euro 2016?

Correct Answer:  1

6. Who scored the winning goal for Spain in the final of Euro 2008?

Correct Answer:  Fernando Torres

7. Which of these players has scored the most goals at the tournament?

Correct Answer:  Michel Platini

8. Who shocked hosts Portugal in the final to win the title in 2004?

Correct Answer:  Greece

9. France is the only country to host the Finals more than once.

Correct Answer:  FALSE

10. Which of these nations have yet to qualify for the Euro Finals?

Correct Answer:  Bosnia and Herzegovina

11. Which Italian legend was the Republic of Ireland manager in 2012?

Correct Answer:  Giovanni Trapattoni

12. Which player has played the most matches at the tournament?

Correct Answer:  Cristiano Ronaldo

13. Who scored the winning goal for Portugal in the Euro 2016 Final?

Correct Answer:  Eder

14. Iker Casillas is the only player to play at five tournaments.

Correct Answer:  FALSE

15. Which of these Spanish players were on both winning squads in 2008 and 2012?

Correct Answer:  Santi Cazorla

16. Which French star was named Player of the Tournament in 2000?

Correct Answer:  Zinedine Zidane

17. Which country hosted Euro 1996?

Correct Answer:  England

18. Who did Germany defeat in the Final of Euro 1996?

Correct Answer:  Czech Republic

19. Who did the Republic of Ireland defeat to advance to the Last 16 of Euro 2016?

Correct Answer:  Italy

20. Which stadium is due to host the Final of the rescheduled tournament next Summer?

Correct Answer:  Wembley Stadium

21. Who scored the winner in the 1996 Final, which was the first golden goal in international football?

Correct Answer:  Oliver Bierhoff

22. Which United States international narrowly missed out on the German squad for Euro 2008 before switching allegiance to the US team?

Correct Answer:  Jermaine Jones

23. What is the name of the trophy given to the winners of the tournament?

Correct Answer:  Henri Delunay Trophy

24. How many nations competed in the 1st championships in 1960?

Correct Answer:  4

25. 2016 was the first tournament with 24 teams.

Correct Answer:  TRUE

26. Who was the top scorer for the Netherlands when they were champions in 1988?

Correct Answer:  Marco Van Basten

27. No final has ever been decided on penalties.

Correct Answer:  FALSE

28. Which country had a memorable run to the semi finals in their 1st appearance at the Finals in 2016?

Correct Answer:  Wales

29. Which of these cities is not due to host a match at Euro 2020?

Correct Answer:  Stockholm

30. Which team has featured in the most finals?

Correct Answer: Germany

May 21 – New York Football

1.       Where do the Giants and Jets play their home games?

Correct Answer: MetLife Stadium

2.       What year did the Giants win their last Super Bowl?

Correct Answer: 2011

3.       What year did the Jets win their only Super Bowl?

Correct Answer: 1969

4.       Who did the Jets beat in their only Super Bowl appearance?

Correct Answer: Baltimore Colts

5.       Which of these players has the most rushing yards for the Jets?

Correct Answer: Curtis Martin

6.       Where is MetLife Stadium located?

Correct Answer: New Jersey

7.       What year did the Giants win their first Super Bowl?

Correct Answer: 1987

8.       When did the Jets last qualify for the postseason?

Correct Answer: 2010

9.       The Jets selected QB Sam Darnold with what number selection?

Correct Answer: 3

10.   The Giants picked QB Daniel Jones with what number selection?

Correct Answer: 6

11.   Who is the current Giants Head Coach?

Correct Answer: Joe Judge

12.   Who is the Jets Head Coach?

Correct Answer: Adam Gase

13.   What year was the Giants first season in the NFL?

Correct Answer: 1925

14.   Giants great Eli Manning was originally picked by which franchise before being traded soon after?

Correct Answer: San Diego Chargers

15.   Who was the Last Giant to win the NFL MVP award?

Correct Answer: Lawrence Taylor

16.   When was the last time a New York team had the #1 draft pick?

Correct Answer: 1996

17.   How many Super Bowls have the Giants won?

Correct Answer: 4

18.   Who has the most career sacks for the New York Giants?

Correct Answer: Michael Strahan

19.   Who scored the winning TD at Super Bowl XLVI?

Correct Answer: Ahmad Bradshaw

20.   What round was Jets running back Le’Veon Bell drafted in?

Correct Answer: 2

21.   The Giants drafted running back Saquon Barkley from which college?

Correct Answer: Penn State

22.   Who caught the famous sideline catch in Super Bowl XLVI?

Correct Answer: Mario Manningham

23.   Who was head coach of the Giants for their victorious Super Bowl XLII appearance?

Correct Answer: Tom Coughlin

24.   Who scored the winning TD for the Giants in Super Bowl XLII?

Correct Answer: Plaxico Burress

25.   What number does Sam Darnold wear for the Jets?

Correct Answer: 14

26.   What number did Eli Manning wear for the Giants?

Correct Answer: 10

27.   In what city did the Jets only Super Bowl victory come in?

Correct Answer: Miami

28.   Who was the MVP for Super Bowl III?

Correct Answer: Joe Namath

29.   What team was Giants head coach Joe Judge the special team’s coordinator for before moving to the Giants?

Correct Answer: New England Patriots

30.   Who was Adam Gase the head coach of before moving to the New York Jets?

Correct Answer: Miami Dolphins

May 20 – Indiana

1.       Andrew Luck was drafted with the first pick in 2012 out of which college?

Correct Answer: Stanford

2.       In what year was Reggie Miller drafted by the Pacers with the 11th pick?

Correct Answer: 1987

3.       Which of these categories is Reggie Miller not the franchise leader in?

Correct Answer: Most Rebounds

4.       In what year did the Colts relocate from Baltimore to Indianapolis?

Correct Answer: 1984

5.       Which of these arenas is the biggest?

Correct Answer: Notre Dame Stadium

6.       Which Hoosier was drafted with the second pick of the 2013 NBA Draft?

Correct Answer: Victor Oladipo

7.       Which of these Hall of Fame quarterbacks attended Notre Dame?

Correct Answer: Joe Montana

8.       Who did the Colts defeat in Super Bowl XLI?

Correct Answer: Chicago Bears

9.       Who was the head coach of the Pacers when they reached the NBA Finals in 2000?

Correct Answer: Larry Bird

10.   Glenn Robinson was drafted with the first pick in the 1994 NBA Draft out of Purdue by which team?

Correct Answer: Milwaukee Bucks

11.   Which member of the Washington Redskins played for Purdue?

Correct Answer: Ryan Kerrigan

12.   Who was named NFL Coach of the Year in 2012 after leading the Colts to the playoffs?

Correct Answer: Bruce Arians

13.   Which of these Boston Celtics played for the Butler Bulldogs?

Correct Answer: Gordon Hayward

14.   Notre Dame are due to open their upcoming season against Navy in which city?

Correct Answer: Dublin

15.   Which of these Notre Dame players won the Heisman Trophy?

Correct Answer: Tim Brown

16.   In what year did the Pacers draft Paul George?

Correct Answer: 2010

17.   The Colts overturned a 28-point deficit to defeat which team 45-44 in the Wild Card Round in 2014?

Correct Answer: Kansas City Chiefs

18.   Who was the only Pacer to ever be named to the All-NBA Second Team in 2004?

Correct Answer: Jermaine O’Neal

19.   The Indiana Hoosiers last made the Final Four in what year?

Correct Answer: 2002

20.   Which of these 2016 running back draftees played for the Indiana Hoosiers?

Correct Answer: Jordan Howard

21.   Which current NBA coach was the head coach of the Butler Bulldogs than reached the championship game in 2010 and 2011?

Correct Answer: Brad Stevens

22.   Who is the Colts franchise leader in rushing yards?

Correct Answer: Edgerrin James

23.   Who is the Colts franchise leader in receiving yards?

Correct Answer: Marvin Harrison

24.   How many times was Peyton Manning named MVP during his 12 seasons with the Colts?

Correct Answer: 4

25.   Number 529 was retired by the Pacers in honor of legendary coach Bobby Leonard and the number of wins he led the team to.

Correct Answer: TRUE

26.   Peyton Manning and Marvin Harrison are the only two numbers retired by the Colts that played in Indianapolis.

Correct Answer: FALSE

27.   In which sport have the Indiana Hoosiers most recently won a national title?

Correct Answer: Soccer

28.   Peyton Manning shared the 2003 MVP award with which other quarterback?

Correct Answer: Steve McNair

29.   Who defeated the Butler Bulldogs in the 2011 National Basketball Championship Game?

Correct Answer: Connecticut Huskies

30.   Which of these Indiana Pacers have not won the Most Improved Player award?

Correct Answer: Roy Hibbert

May 19 – Year 2000

1.         In what city was the Olympics hosted in?

Correct Answer: Sydney

2.         Who won Euro 2000 after a Golden Goal Final victory against Italy?

Correct Answer: France

3.         In what sport did the US win their most medals in?

Correct Answer: Swimming

4.         Which of these participants did not win gold at the 2000 Olympics?

Correct Answer: Misty-May Treanor

5.         Who did the Los Angeles Lakers defeat in the 2000 NBA Finals?

Correct Answer: Indiana Pacers

6.         Who won the Stanley Cup in 2000?

Correct Answer: New Jersey Devils

7.        What memorable play occurred at Super Bowl XXXIV?

Correct Answer: The Tackle

8.        Which member of the “Greatest Show on Turf” won the MVP in 2000?

Correct Answer: Marshall Faulk

9.        Which was the only major that Tiger Woods failed to win in 2000?

Correct Answer: The Masters

10.       Who won the Kentucky Derby in 2000?

Correct Answer: Fusaichi Pegasus

11.      Who won the US Open in 2000?

Correct Answer: Marat Safin

12.      Andre Agassi failed to win a major in 2000.

Correct Answer: FALSE               

13.      Who did Evander Holyfield defeat to regain the WBA Heavyweight Title?

Correct Answer: John Ruiz

14.      Who won the English Premier League in 2000?

Correct Answer: Manchester United

15.      Which team won the World Series in 2000?

Correct Answer: New York Yankees

16.      Tom Brady was selected by the New England Patriots with which pick in the 2000 NFL Draft?

Correct Answer: 199

17.      Who is currently the only inducted Hall of Famer drafted in 2000?

Correct Answer: Brian Urlacher

18.       Shaquille O’Neal won the league MVP in 2000 but who was the only other player to receive a First Place Vote?

Correct Answer: Allen Iverson

19.      What position did the US Soccer reach at the Olympics?

Correct Answer: 4th Place

20.      Super Bowl XXXIV between the St. Louis Rams and Tennessee Titans is the last Super Bowl to feature two teams who had yet to win the title. 

Correct Answer: TRUE                          

21.       Who was the #1 pick in the NBA Draft?

Correct Answer: Kenyon Martin

22.      Who won the 2000 MLS Cup?

Correct Answer: Kansas City Wizards

23.       Pete Sampras won his last Wimbledon title in 2000.

Correct Answer: TRUE                

24.      Sebastian Janikowski was selected in the first round of the 2000 Draft after winning a national title with which college?

Correct Answer: Florida State

25.      Which team defeated the Florida Gators to win the NCAA Basketball Championship?

Correct Answer: Michigan State

26.      Tiger Woods won the US Open by 15 shots which is a record for all majors.

Correct Answer: TRUE                

27.      Who won the Art Ross Trophy for the 3rd year in a row?

Correct Answer: Jaromir Jagr

28.       Who won the UFC Heavyweight Champion in November after defeating Kevin Randleman?    

Correct Answer: Randy Couture

29.      Who was named AP Male Athlete of the Year?

Correct Answer: Tiger Woods

30.      Who was named AP Female Athlete of the Year?

Correct Answer: Marion Jones

May 18 – Michael Jordan

1.       How many titles did Michael win with the Bulls?

Correct Answer: 6  

2.       How many times was Jordan named League MVP?

Correct Answer: 5

3.       Which long-time rival of Jordan’s was a member of the 1982 Georgetown team?

Correct Answer: Patrick Ewing

4.       Which of the following did not play in the Bulls-Celtics playoff game when Jordan scored a record 63 points?

Correct Answer: Scottie Pippen

5.       Which teammate of the 91-93 championship team was a part of the Orlando Magic side that defeated the Bulls in the 1995 playoffs?

Correct Answer: Horace Grant

6.       Jordan has the highest career PPG in NBA history with 30.12.

Correct Answer: TRUE

7.       The Bulls memorably won the NBA Title in 1996 after a then record 72-10 regular season. How many of the 10 losses were home games?

Correct Answer: 2

8.       Jordan wore which of these numbers during the 1992 Olympics?

Correct Answer: 9

9.       What brand was the official shoe of the NBA when Jordan signed with Nike?

Correct Answer: Converse

10.   For which fast-food restaurants’ Super Bowl commercial did Michael Jordan and Larry Bird compete in “The Showdown”?

Correct Answer: McDonald’s

11.   What year did Jordan win his 1st Slam Dunk Contest?

Correct Answer: 1987

12.   When Jordan was the President of Basketball Operations for the Washington Wizards, who did they draft with the first pick in the 2001 Draft?

Correct Answer: Kwame Brown

13.   Jordan’s final NBA game was against which Atlantic Division team?

Correct Answer: Philadelphia 76ers

14.   Michael is the oldest player to score 50 points in a game.

Correct Answer: FALSE

15.   Jordan failed to lead Washington to the playoffs during his two-year stint with the team.

Correct Answer: TRUE

16.   MJ holds the record for highest career playoff PPG with 33.45 but who is 2nd at 29.73?

Correct Answer: Allen Iverson

17.   Which honor did Jordan achieve more during his career?

Correct Answer: Scoring Title

18.   Which of these players holds the most All-Star selections?

Correct Answer: Tim Duncan

19.   Michael Jordan and which other player are the only players to have won MVP and Defensive Player of the Year in the same season?

Correct Answer: Hakeem Olajuwon

20.   Who did the Bulls face in the 1998 Eastern Conference Finals?

Correct Answer: Indiana Pacers

21.   Jordan hit an iconic buzzer beater with his final shot as a Bull in the 1998 Finals against which team?

Correct Answer: Utah Jazz

22.   Jordan won three All-Star MVP awards but in what year did he claim his last?

Correct Answer: 1998

23.   Jordan appeared in the music video of which Michael Jackson hit single?

Correct Answer: Jam

24.   Which of these players “talent” was not taken by the Monstars in Space Jam?

Correct Answer: Joe Dumars

25.   Jordan and which other member of the 1992 Dream Team have achieved the Triple Crown? (NCAA, NBA and Olympic Titles)

Correct Answer: Magic Johnson

26.   Michael Jordan and friend Derek Jeter are part-owners of which MLB team?

Correct Answer: Miami Marlins

27.   What is the name of the Jordan statue located outside of the United Center?

Correct Answer: The Spirit

28.   Jordan played in the McDonald’s Championship in 1997 but where did the tournament take place?

Correct Answer: Paris

29.   Which magazine did Jordan cut all ties with following a negative front-page image regarding his baseball career?

Correct Answer: Sports Illustrated

30.   Jordan consulted his friend and 2000 returning NHL star before his comeback. Who was this player?

Correct Answer: Mario Lemieux

May 17 – Chicago Bulls

1.       The Bulls ended which team’s 27 game winning streak in 2013?

Correct Answer: Miami Heat

2.       Who is the current Chicago Bulls head coach?

Correct Answer: Jim Boylen

3.       Which of these players did the Bulls not acquire from the Jimmy Butler trade with the Minnesota Timberwolves?

Correct Answer: Wendell Carter Jr.

4.       What is the furthest round which the Bulls have reached since becoming NBA champions in 1998?

Correct Answer: Conference Finals

5.       In 2012, the Bulls were defeated in the 1st round of the playoffs as the #1 seed by which team?

Correct Answer: Philadelphia 76ers

6.       Which head coach won Coach of the Year in his first season in 2011?

Correct Answer: Tom Thibodeau

7.       Ron Artest (Metta World Peace) was drafted by the Bulls in 1999 but which team did he win an NBA Title with in 2010?

Correct Answer: Los Angeles Lakers

8.       Which fictional character inspired PG Kirk Hinrich’s nickname?

Correct Answer: Captain Kirk

9.       Who was selected #1 in the 1999 Draft by the Bulls and is the current 76ers GM?

Correct Answer: Elton Brand

10.   Who became the first rookie to be named Sixth Man of the Year for the 2004-05 season?

Correct Answer: Ben Gordon

11.   Who did the Bulls select with the 7th overall pick in the 2019 Draft?

Correct Answer: Coby White

12.   When did the Bulls last won the Central Division?

Correct Answer: 2012

13.   In what year did the Chicago Bulls play their first game in the NBA?

Correct Answer: 1966

14.   Which member of the 1991-1993 championship winning team went on to be the head coach of the Bulls from 2001-2003?

Correct Answer: Bill Cartwright

15.   Which of these players was named Defensive Player of the Year in 2014?

Correct Answer: Joakim Noah

16.   Which of these players was named Most Improved Player in 2015?

Correct Answer: Jimmy Butler

17.   The Bulls last made the Playoffs in 2017 but were eliminated in the 1st Round by which team?

Correct Answer: Boston Celtics

18.   Who became the new General Manager of the Bulls earlier this month?

Correct Answer: Marc Eversley

19.   Which of these players’ numbers has yet to be retired by the Chicago Bulls?

Correct Answer: Dennis Rodman

20.   The Windy City Bulls are the G-League Affiliate of the NBA Franchise.

Correct Answer: TRUE

21.   What is the name of the teams mascot?

Correct Answer: Benny The Bull

22.   Which of the following Alan Parson Project songs is the Chicago Bulls entrance song?

Correct Answer: Sirius

23.   What is the name of the Bulls arena?

Correct Answer: United Center

24.   Which of these players did not play for the Bulls at some point?

Correct Answer: Luis Scola

25.   Michael Jordan is the only player in the Bulls history to score over 55 points in a game.

Correct Answer: FALSE

26.   Which member of the 1996 championship team was named Sixth Man of the Year?

Correct Answer: Toni Kukoč

27.   Luol Deng was drafted in the 2004 Draft out of which college?

Correct Answer: Duke

28.   Who has made the most 3 pointers in the Bulls history?

Correct Answer: Kirk Hinrich

29.   Rod Thorn was head coach of the team before becoming the General Manager in 1978.

Correct Answer: TRUE

30.   Jerry Reinsdorf bought the Bulls the year Michael Jordan was drafted.

Correct Answer: FALSE

May 16 – Horse Racing Triple Crown

1.         Which of these is not one of the Triple Crown horse races?

Correct Answer:  Arlington Million

2.        What breed of horse races in the Triple Crown?

Correct Answer: Thoroughbred

3.        The trophy of the 1978 winner, Affirmed featured on which popular tv show?

Correct Answer: Pawn Stars

4.        Who was the most recent horse to win the title?           

Correct Answer: Justify

5.        In the 2010 Disney movie Secretariat, which Hollywood A-Lister played trainer, Lucien Laurin?

Correct Answer: John Malkovich

6.        Seabiscuit won the Triple Crown in 1937.

Correct Answer: FALSE              

7.        Who was the first winner in 1919?

Correct Answer: Sir Barton

8.        Which of the three races is typically ran first each year?

Correct Answer: Kentucky Derby

9.        How many horses have won the Triple Crown?

Correct Answer: 13

10.     Which horse came up short in 2014 after he finished 4th in the Belmont Stakes when needing a victory?

Correct Answer: California Chrome

11.     Who became the first female to race in all three races in 2013?

Correct Answer: Rosie Napravnik

12.     Who became the first Latino and oldest jockey to win the award with American Pharoah in 2015?

Correct Answer: Victor Espinoza

13.     The winner of the Kentucky Derby is covered in a blanket of which flower?

Correct Answer: Roses

14.     Which horse was declared the winner of the Kentucky Derby in 2019 after a disqualification?           

Correct Answer: Country House

15.     Which of the three races is the longest at 1.5 miles?    

Correct Answer: Belmont Stakes

16.     Which of the three races is the oldest after being ran first in 1867?        

Correct Answer: Belmont Stakes

17.     The winner of the Preakness Stakes is covered in a blanket of which flower?

Correct Answer: Black-Eyed Susans

18.     The winner of the Belmont Stakes is covered in a blanket of which flower?

Correct Answer: Carnations

19.     Which horse ran a world record time of 2:24 at the Belmont Stakes that still stands for the mile and a half distance on a dirt track?

Correct Answer: Secretariat

20.     What is the age limit for horses to run in the races?

Correct Answer: 3

21.     The Preakness Stakes was ran at the Gravesend Track in which New York borough between 1890-1909?

Correct Answer: Brooklyn

22.     Who won the Preakness Stakes in 2019?           

Correct Answer: War of Will

23.     Who won the Belmont Stakes in 2019?

Correct Answer: Sir Winston

24.     The Kentucky Derby has ran every year at Churchill Downs since it was first ran in 1875.

Correct Answer: TRUE                          

25.     Each race has ran every year since they first began in the 1800’s.           

Correct Answer: FALSE          

26.     Which 70/1 outsider upset War Emblem’s bid for a Triple Crown at the Belmont Stakes in 2002?

Correct Answer: Sarava

27.     Which horse was scratched the day before the Belmont Stakes when they were chasing the Triple Crown in 2012?

Correct Answer: I’ll Have Another

28.     There was no winner of the title from 1980-2014.         

Correct Answer: TRUE               

29.     The Preakness Stakes is ran at Pimlico in which city?

Correct Answer: Baltimore

30.     Which jockey won 3 out of 4 consecutive Kentucky Derbys from 2007-2010?     

Correct Answer: Calvin Borel

May 15 – NASCAR

1. What year was NASCAR formed?

Correct Answer: 1948

2. Where was the first NASCAR race held?

Correct Answer: Daytona Beach

3. What type of car won the first ever NASCAR race?

Correct Answer: Ford

4. Who won the first ever NASCAR race?

Correct Answer: Red Byron

5. The first NASCAR “Strictly Stock” (current Monster Energy NASCAR Cup Series) race was held where?

Correct Answer: Charlotte

6. What was groundbreaking about the first “Strictly Stock” race in 1949?

Correct Answer: The first NASCAR race to have a female driver take part

7. Who won the first “Strictly Stock” championship?

Correct Answer: Red Byron

8. How many fans attended the first ever Daytona 500 in 1959?

Correct Answer: 42,000

9. What was the winning margin of the first ever Daytona 500?

Correct Answer: 2 feet

10. What year did the first African American race in the Daytona 500?

Correct Answer: 1963

11. What was the name of the first African American driver in NASCAR?

Correct Answer: Wendell Scott

12. What year did the first woman race in the Daytona 500?

Correct Answer: 1977

13. Where did the first woman to race in the Daytona 500, Janet Guthrie finish?

Correct Answer: 12th

14. What year was the first live coverage of the Daytona 500 shown, with “flag-to-flag” coverage policy?

Correct Answer: 1979

15. Who aired the first ever live coverage of the Daytona 500?

Correct Answer: CBS

16. In 2011, which driver won the title over Carl Edwards by a tie-breaker?

Correct Answer: Tony Edwards

17. One of the most significant races in NASCAR history was the 1992 season finale at Atlanta Motor Speedway. Who won the Championship by the narrow margin of 10 points?

Correct Answer: Alan Kulwicki

18. In 1994 who joined Richard Petty in winning 7 world series?

Correct Answer: Dale Earnhardt

19. Who is the current NASCAR Cup Series champion?

Correct Answer: Kyle Busch

20. In November 2016, who won their 7th series title?

Correct Answer: Jimmie Johnson

21. What energy drink announced an agreement with NASCAR in 2018?

Correct Answer: Monster

22. Who won the NASCAR Cup Series in 1985 for the 3rd time in his career?

Correct Answer: Darrell Waltrip

23. What make of car did the 2019 Cup Series winner drive?

Correct Answer: Toyota

24. Who is the only driver to have exactly 4 Cup Series wins?

Correct Answer: Jeff Gordon

25. What year did Kyle Busch win his first Cup Series?

Correct Answer: 2015

26. How many cup series wins does Ned Jarrett have?

Correct Answer: 2

27. What is Jimmie Johnson’s racing number?

Correct Answer: 48

28. Who is the only non-American manufacturer to win the Cup Series?

Correct Answer: Toyota

29. Which manufacturer has won the most overall Cup Series?

Correct Answer: Chevrolet

30. Who won the 2010 Cup Series?

Correct Answer: Jimmie Johnson

May 14 – New York Yankees

1.       What New York Borough is Yankee Stadium in?

Correct Answer: The Bronx

2.       How many world series titles do the Yankees have?

Correct Answer: 27

3.       What city were the franchise located in before New York?

Correct Answer: Baltimore

4.       What were the Yankees known as before they were called the Yankees?

Correct Answer: The Highlanders

5.       Where did the Yankees play their home games in 1974?

Correct Answer: Shea Stadium

6.       What is the name of the Yankees official song?

Correct Answer: Here Come the Yankees

7.       How many numbers have the Yankees retired?

Correct Answer: 18

8.       Who are the Yankees biggest rivals?

Correct Answer: The Boston Red Sox

9.       What are the Yankees sometimes known as?

Correct Answer: The Brox Bombers

10.   In the last 115 years, how many times have the Yankees come last in the Division?

Correct Answer: 4

11.   What year was the Yankees best winning season?

Correct Answer: 1927

12.   Who has the Yankees best ever batting average?

Correct Answer: Babe Ruth

13.   Who is the Yankees best ever pitcher?

Correct Answer: Mariano Rivera

14.   Which Yankee great hit the most world series home runs of all time?

Correct Answer: Mickey Mantle

15.   The Yankees were the first team to implement what?

Correct Answer: Numbered Jerseys

16.   Who hit the first home run at the current Yankee Stadium?

Correct Answer: Jorge Posada

17.   Before switching to No. 23, what number did Don Mattingly wear?

Correct Answer: 46

18.   Who was the longest tenured Yankee captain?

Correct Answer: Derek Jeter

19.   Mickey Mantle hit a record 18 World Series home runs in his career. Which Yankee is in second place with 15 World Series home runs?

Correct Answer: Babe Ruth

20.   Yogi Berra’s iconic nickname was not given to him by a Yankee but by this childhood friend who went on to be a member of the 1954 world champion New York Giants. Who is this friend?

Correct Answer: Bobby Hofman

21.   Whose errant throw did Jeter save on the Flip Play in the 2001 division series?

Correct Answer: Shane Spencer

22.   Which Yankee was the first relief pitcher to win the American League Cy Young Award?

Correct Answer: Sparky Lyle

23.   On Aug. 25, 2011, Robinson Cano, Russell Martin and which player made the Yankees the first team in MLB history to hit three grand slams in one game?

Correct Answer: Curtis Granderson

24.   Mariano Rivera is the last Yankee pitcher to win World Series MVP. Who was the first?

Correct Answer: Don Larsen

25.   Who wore No. 2 before Derek Jeter?

Correct Answer: Mike Gallego

26.   Which Yankee was the first MLB rookie to win the Home Run Derby?

Correct Answer: Aaron Judge

27.   Who did the Yankees face in their first World Series?

Correct Answer: Giants

28.   Which Yankee pitched the only perfect game in World Series history?

Correct Answer: Don Larson

29.   Against what opposing team did Babe Ruth hit his first career home run?

Correct Answer: New York Yankees

30.   Who is the Yankees’ all-time career leader in hits?

Correct Answer: Derek Jeter

May 13 – NBA Playoffs

1.       Who holds the record for the most points in a Finals game with 61?

Correct Answer: Elgin Baylor

2.       Who was the first player to win the NBA finals MVP award?

Correct Answer: Jerry West

3.       Magic Johnson and which other player hold the record for the most assists in an NBA Playoff game with 24?

Correct Answer: John Stockton

4.       Who hit the three pointer to tie game six and force overtime for the Miami Heat against the Spurs in the 2013 Finals?

Correct Answer: Ray Allen

5.       Tim Duncan won Finals MVP in each one of his five NBA Championship wins.

Correct Answer: FALSE

6.       Who is the only player to lead players on both teams in all 5 individual statistics in a Finals series?

Correct Answer: LeBron James

7.       When was the last year that the Los Angeles Lakers reached the playoffs?

Correct Answer: 2013

8.       Which of these players have won a ring with 3 different teams?

Correct Answer: Robert Horry

9.       At least how many points did Michael Jordan score in every Finals game he played (35)?

Correct Answer: 20

10.   Of the 73 NBA champions, which conference has had the most winners?

Correct Answer: Eastern

11.   How many teams have made it to 4 straight finals?

Correct Answer: 6

12.   Who has the record for the most Playoff appearances without a ring?

Correct Answer: Elgin Baylor

13.   Which of these franchises does not have more than 4 titles?

Correct Answer: Knicks

14.   In 2007, the 8 seed, Golden State Warriors defeated which #1 seed in the playoffs?

Correct Answer: Dallas Mavericks

15.   The Celtics and Lakers are the two most successful franchises in the NBA, between them they have how many titles?

Correct Answer: 33

16.   How many times have the Celtics and Lakers played each other in the NBA finals?

Correct Answer: 12

17.   Who is the oldest player to win an NBA championship?

Correct Answer: Robert Parrish

18.   Who won the 2011 Finals?

Correct Answer: Dallas Mavericks

19.   Who is the only 8th seeded team to make it to the NBA Finals?

Correct Answer: New York Knicks

20.   Who’s layup did LeBron James block in Game 7 of the 2016 Finals?

Correct Answer: Andre Iguodala

21.   Which State has the most NBA titles?

Correct Answer: California

22.   Which of these teams have made it to the NBA playoffs most?

Correct Answer: Atlanta Hawks

23.   Who is the only player to win the NBA finals MVP while playing on the losing team?

Correct Answer: Jerry West

24.   The Lakers have won the second most championships, 11 in L.A, 5 in what other city?

Correct Answer: Minneapolis

25.   What year was the last buzzer beater in the NBA finals?

Correct Answer: 1997

26.   What is the name of the Championship Trophy?

Correct Answer: Larry O’Brien Trophy

27.   Oklahoma City Thunder were formerly named what?

Correct Answer: Seattle Supersonics

28.   Which player has won the most NBA titles?

Correct Answer: Bill Russell

29.   Who did the Toronto Raptors defeat in Game 7 of the Eastern Conference Semi-Finals after Kawhi Leonard’s miracle three pointer?

Correct Answer: Philadelphia 76ers

30.   Michael Jordan came out of retirement for a second time to play for who?

Correct Answer: Washington Wizards

May 12 – NHL Playoffs

1.       Who won last year’s Stanley Cup?

Correct Answer: St. Louis Blues

2.       The Montreal Canadiens have won the most Stanley Cups with 34, but when did they last win the cup?

Correct Answer: 1993

3.       How many Stanley Cups did the legendary Wayne Gretzky win?

Correct Answer: 4

4.       Who won the Stanley Cup in 2001?

Correct Answer: Colorado Avalanche

5.       Who is the only 8th seed to win the Stanley Cup?

Correct Answer: Los Angeles Kings

6.       Who won the Stanley Cup in 2004?

Correct Answer: Tampa Bay Lightning

7.       Who is the only team to score more than 400 goals in the regular season in 1984 and 1985?

Correct Answer: Edmonton Oilers

8.       No Eastern Conference #8 seed has even reached the Stanley Cup Finals.

Correct Answer: TRUE

9.       Who is the only player to win the Conn Smythe Trophy with two different teams?

Correct Answer: Patrick Roy

10.   No player has won the Conn Smythe Trophy on more than two occasions.

Correct Answer: FALSE

11.   Who has lost the most Stanley Cup Finals?

Correct Answer: Boston Bruins

12.   The names of every player on the winning team are etched onto a tier of the trophy.

Correct Answer: TRUE

13.   The Finals were not played in 1919 and what other year due to a lockout?

Correct Answer: 2005

14.   How much does the Stanley Cup weigh in lbs?

Correct Answer: 34.5

15.   Who was the oldest player to win the Stanley Cup in 2008?

Correct Answer: Chris Chelios

16.   Two babies have been baptized in the Stanley Cup. Sylvain Lefebvre’s daughter in 1996 and Tomas Holmström’s niece in 2008.

Correct Answer: TRUE

17.   Who won the Stanley Cup in 2010?

Correct Answer: Chicago Blackhawks

18.   The Detroit Red Wings are the last team to win the Finals series 4-0 but in what year?

Correct Answer: 1998

19.   Which of these head coaches has won Stanley Cups with three different teams?

Correct Answer: Scotty Bowman

20.   On three occasions, the Stanley Cup Finals have gone to overtime in game seven.

Correct Answer: FALSE

21.   Which of these teams had the most losses in the regular season with 33 before winning the Stanley Cup in 1991?

Correct Answer: Pittsburgh Penguins

22.   Who has won the most Stanley Cups in history?

Correct Answer: Henri Richard

23.   Who is the youngest player to win the Stanley Cup?

Correct Answer: Larry Hillman

24.   3 players have won the Conn Smythe Trophy in consecutive years. Bernie Parent, Sidney Crosby and which other player?

Correct Answer: Mario Lemineux

25.   Only two left wingers have won the Finals MVP, Bob Gainey and which other player?

Correct Answer: Alexander Ovechkin

26.   Which position has had the most Conn Smythe Trophy winners?

Correct Answer: Center

27.   Who was the first non-Canadian to win the Finals MVP in 1994?

Correct Answer: Brian Leetch

28.   The Conn Smythe Trophy has never been won by a player who lost in the Finals.

Correct Answer: FALSE

29.   Only four active teams have not reached the Finals yet.

Correct Answer: TRUE

30.   Who won the Stanley Cup in 2006?

Correct Answer: Carolina Hurricanes

May 11 – Michael Jordan

1.       What number did Jordan wear at first when he returned to the NBA in 1995 before going back to his original #23?

Correct Answer: 45

2.       Where did MJ donate his first Washington Wizards salary having come out of retirement for a second time?

Correct Answer: 9/11 relief fund

3.       Which of these does MJ have a phobia of?

Correct Answer: Water

4.       In his 15 seasons in the NBA, how many years was MJ the highest scorer in the league?

Correct Answer: 10

5.       Jordan was once forced to wear a different jersey for a game against Orlando Magic when his jersey was stolen from the locker room, what number did he wear?

Correct Answer: 12

6.       The Houston Rockets won the NBA Finals in 1994 and 1995, between the Bulls two three peats of 91-93 and 96-98.

Correct Answer: TRUE

7.       In his 6 finals appearances, how many points did MJ average?

Correct Answer: 33.6

8.       Against which Eastern Conference side did Michael hit “The Shot” in 1989?

Correct Answer: Cleveland Cavaliers

9.       Which president awarded MJ the Presidential Medal of Freedom?

Correct Answer: Barack Obama

10.   Which of these cities did the first Michael Jordan Steakhouse open?

Correct Answer: New York

11.   What was the name of the movie that MJ stared in alongside Bugs Bunny?

Correct Answer: Space Jam

12.   In what year was Space Jam released?

Correct Answer: 1996

13.   Where was MJ born?

Correct Answer: Brooklyn

14.   What is Michael’s height?

Correct Answer: 6’6

15.   What is MJs estimated net worth?

Correct Answer: 2.1 billion

16.   MJ led the Bulls to their first winning season in 7 years in 1988 as he claimed his first MVP award but who won the NBA title that season?

Correct Answer: LA Lakers

17.   Who scored the game winning shot in the 1993 NBA Finals to give the Bulls their first three-peat?

Correct Answer: John Paxson

18.   Who is the only other player to have been crowned MVP while playing for the Chicago Bulls?

Correct Answer: Derrick Rose

19.   Which of the following minor league baseball team did Jordan line out for after his first retirement?

Correct Answer: Birmingham Barons

20.   Which member of the 1991-1993 championship winning team went on to be the head coach of the Bulls from 2001-2003?

Correct Answer: Bill Cartwright

21.   How many children does MJ have?

Correct Answer: 5

22.   MJ was one of how many Children?

Correct Answer: 5

23.   What sport did MJ play in High School in addition to Basketball and Baseball?

Correct Answer: Football

24.   Jordan played with 3 Hall of Famers between 1996-1998. Scottie Pippen, Dennis Rodman and which other player?

Correct Answer: Robert Parrish

25.   Against which team did Jordan have his famous “Flu Game” in 1997?

Correct Answer: Utah Jazz

26.   The Birmingham Barons were a minor league team for which major league baseball franchise?

Correct Answer: Chicago White Sox

27.   What year did MJ finally retire from the NBA?

Correct Answer: 2003

28.   What was the name of the short-lived cartoon series that MJ was portrait as a superhero in?

Correct Answer: ProStars

29.   What did Michael put over his shoulder at the 1992 Olympic medal ceremony to cover the Reebok logo on the team jersey?

Correct Answer: American Flag

30.   Where does Michael Jordan currently reside in Florida?

Correct Answer: Jupiter

May 10 – 1992 Dream Team

1.       In what city did the 1992 Olympics take place in?

Correct Answer: Barcelona

2.       Which member of the 1991 Duke national championship winning team played on the Dream Team as the colliegate representative?

Correct Answer: Christian Laettner

3.       Who was the head coach of the team?

Correct Answer: Chuck Daly

4.       Every player on the team has been individually inducted into the Naismith Memorial Hall of Fame.

Correct Answer: FALSE

5.       Which member of the Croatian team was drafted by the Chicago Bulls in 1990 but did not play for the team until 1993?

Correct Answer: Toni Kukoč

6.       The team used none of their timeouts throughout the games.

Correct Answer: TRUE

7.       Who did the US face in their first match, winning 116-48?

Correct Answer: Angola

8.       Which of these players did not play in all 8 matches?

Correct Answer: Magic Johnson

9.       Who scored the most points for Team USA during the Olympics?

Correct Answer: Charles Barkley

10.   Which of these players was picked for the squad?

Correct Answer: John Stockton

11.   Who did Team USA defeat in the Gold Medal Match?

Correct Answer: Croatia

12.   Who claimed the Bronze Medal at the games?

Correct Answer: Lithuania

13.   In what city was the famed Dream Team Scrimmage played?

Correct Answer: Monaco

14.   Team USA won gold at the 1996 Olympics in Atlanta.

Correct Answer: TRUE

15.   Which sports magazine provided the name “Dream Team”, becoming cemented with the team?

Correct Answer: Sports Illustrated

16.   Every member of the team attended a different college.

Correct Answer: TRUE

17.   Who had more blocks at the games?

Correct Answer: Patrick Ewing

18.   Team USA were never behind at any point throughout their matches.

Correct Answer: FALSE

19.   Who played the most minutes from these players?

Correct Answer: Chris Mullin

20.   Before the Olympics, Team USA competed at the Tournament of Americas. Who did they beat in the final?

Correct Answer: Venezuela

21.   Who drafted Christian Laettner 3rd overall in the NBA Draft before the Olympics?

Correct Answer: Minnesota Timberwolves

22.   Larry Bird retired days after the Gold Medal Match.

Correct Answer: TRUE

23.   Which Team USA averaged more points at their respective Olympic Tournament?

Correct Answer: 1992

24.   What other games did Michael Jordan win a gold medal?

Correct Answer: 1984

25.   Michael Jordan is currently tied for the most assists by a US player in an Olympic match with 12 against Germany.

Correct Answer: TRUE

26.   Who had the more assists at the games?

Correct Answer: Scottie Pippen

27.   Which team did Team USA face twice, in the gold medal match and in the group stages?

Correct Answer: Croatia

28.   MJ holds the record for the most steals by a US player in an Olympic match with 8 against Angola and Spain.

Correct Answer: TRUE

29.   Team USA scored over 100 points in every game.

Correct Answer: TRUE

30.   Which squad member was the Defensive Player of the Year for 1992 going into the Olympics?

Correct Answer: David Robinson

May 9 – UFC

1.       In what year did UFC 1 take place?

Correct Answer: 1993

2.       Who is the current President of UFC?

Correct Answer: Dana White

3.       Who is the “Veteran Voice of the Octagon”?

Correct Answer: Bruce Buffer

4.       Which of these Hall of Famers was the first to be inducted in 2003?

Correct Answer: Ken Shamrock

5.       Who is the current heavyweight champion?

Correct Answer: Stipe Miocic

6.       Who defeated Brock Lesnar at UFC 121 to win the heavyweight title in October 2010?

Correct Answer: Cain Velasquez

7.       Who had the longest continuous reign as a UFC champion?

Correct Answer: Anderson Silva

8.       Which of these fighters has been unbeaten in their career?

Correct Answer: Khabib Nurmagomedov

9.       Who had the quickest victory in a title bout at UFC 194?

Correct Answer: Conor McGregor

10.   Which fight had the most pay-per-view buys?

Correct Answer: UFC 229: Nurmagomedov vs. McGregor

11.   Who defeated Ronda Rousey for the women’s bantamweight title at UFC 193?

Correct Answer: Holly Holm

12.   Other than America, which country has seen the most champions?

Correct Answer: Brazil

13.   Who was the first to be champion at two-weights simultaneously?

Correct Answer: Conor McGregor

14.   Which fighter has had the most title reigns, undisputed and interim?

Correct Answer: Randy Couture

15.   Who was the youngest champion in UFC history?

Correct Answer: Jon Jones

16.   Who was the oldest champion in UFC history?

Correct Answer: Randy Couture

17.   Who was named the 2019 Fighter of the Year?

Correct Answer: Daniel Cormier

18.   Which wrestling legend presented the BMF title to Jorge Masvidal after his win at UFC 244?

Correct Answer: The Rock

19.   Who won the main event of UFC 217?

Correct Answer: Georges St.Pierre

20.   Which fighter has the most wins in UFC history with 23?

Correct Answer: Donald Cerrone

21.   Where did the first UFC event outside of the US take place in 1996?

Correct Answer: Puerto Rico

22.   Who is the current UFC welterweight champion?

Correct Answer: Kamaru Usman

23.   Who is the current UFC middleweight champion?

Correct Answer: Israel Adesanya

24.   There are no females currently inducted in the UFC Hall of Fame.

Correct Answer: FALSE

25.   Who holds the record for the fastest finish after a 5 second KO at UFC 239?

Correct Answer: Jorge Masvidal

26.   Which fighter has won the most Fight of the Night awards with 8?

Correct Answer: Nate Diaz

27.   Jon Jones is currently ranked as the pound-for-pound best fighter in the UFC.

Correct Answer: TRUE

28.   Which sports clothing brand has a contract with UFC for their clothing?

Correct Answer: Reebok

29.   Dana White originally started in UFC as Chuck Liddell’s manager.

Correct Answer: TRUE

30.   Dana White has won “Leading Man of the Year” every year since 2008 at the World MMA awards.

May 8 – MLS

1.       Which team won the MLS Cup in 2019?

Correct Answer: Seattle Sounders

2.       Which MLS team has the most MLS Cup wins?

Correct Answer: LA Galaxy

3.       Which team has lost the most MLS Cup games?

Correct Answer: New England Revolution

4.       Which is the only MLS expansion team to be crowned champion in its inaugural season?

Correct Answer: Chicago Fire

5.       Which player holds the record for most goals scored in MLS regular season history?

Correct Answer: Chris Wondolowski

6.       How many MLS Cup finals have featured the LA Galaxy?

Correct Answer: 9

7.       Who was the first person to win MLS Cup as a player and as head coach?

Correct Answer: Piotr Nowak

8.       Which player has the most playoff goals in MLS history with 25?

Correct Answer: Landon Donovan

9.       How many MLS Cups has Bruce Arena won as a head coach?

Correct Answer: 5

10.   Which team has the longest active streak of 11 playoff appearances?

Correct Answer: Seattle Sounders

11.   Which club is partially owned by NBA Hall of Famer Steve Nash?

Correct Answer: Vancouver Whitecaps

12.   How many teams have won back-to-back MLS titles?

Correct Answer: 3

13.   In which year did David Beckham debut for the LA Galaxy?

Correct Answer: 2007

14.   Which MLS club played its first game in 2020?

Correct Answer: Nashville SC

15.   Which former US National Team coach is the current head coach of LAFC?

Correct Answer: Bob Bradley

16.   Current US National Team head coach Gregg Berhalter most recently coached which MLS team?

Correct Answer: Columbus Crew SC

17.   Former French international Thierry Henry is the current head coach of which MLS team?

Correct Answer: Montreal Impact

18.   This team hosted both the All-Star game and MLS Cup in 2018?

Correct Answer: Atlanta United

19.   In which season did Toronto FC win the Canadian Championship, Supporters’ Shield and MLS Cup?

Correct Answer: 2017

20.   Josef Martinez holds the MLS record for most career hat tricks. How many has he scored?

Correct Answer: 6

21.   How many teams played in the inaugural MLS season?

Correct Answer: 10

22.   Which club did not play in the inaugural 1996 MLS season?

Correct Answer: Philadelphia Union

23.   Who won the First MLS Golden Boot with 27 goals?

Correct Answer: Roy Lassiter

24.   Which team had the best regular-season record in 1996?

Correct Answer: Tampa Bay Mutiny

25.   What did Jorge Campos request as part of his MLS contract?

Correct Answer: Sports car

26.   Which team led the league in average attendance in 1996(28,916)?

Correct Answer: LA Galaxy

27.   How did Eddie Pope score the game-winner in the first MLS Cup?

Correct Answer: Set-piece header

28.   Who was named MLS MVP in 1996?

Correct Answer: Carlos Valderrama

29.   Where was the first MLS Cup held?

Correct Answer: Foxboro Stadium (NE)

30.   Who played in the first ever MLS game?

Correct Answer: San Jose Clash v D.C. United

May 7 – MLS

1.       Who scored the first goal in league history?

Correct Answer: Eric Wynalda

2.       Who is the only player to win multiple MLS MVP trophies?

Correct Answer: Preki

3.       Which three players are the only ones to reach 20+ assists in a season?

Correct Answer: Moralez, Valderrama, Kljestan

4.       Which club won the very first MLS Cup in 1996?

Correct Answer: D.C. United

5.       Who scored the fastest goal in MLS history (7 seconds)?

Correct Answer: Mike Grella

6.       Which player holds the record most goals in a single season (34)?

Correct Answer: Carlos Vela

7.       Who is the only player to be red-carded in MLS Cup history?

Correct Answer: Dema Kovalenko

8.       Which club holds the record for most consecutive trips to the postseason (11)?

Correct Answer: Seattle Sounders

9.       Which player has appeared in the most MLS Cups (7)?

Correct Answer: Landon Donovan

10.   Which duo has the most combined single-season goals in MLS history (50)?

Correct Answer: Vela and Rossi

11.   Which goalkeeper has the longest shutout streak in MLS history (681 minutes)?

Correct Answer: Tony Meola

12.   Which coach has the most regular-season wins in MLS history (240)?

Correct Answer: Sigi Schmid

13.   Who’s the youngest player to score a goal in MLS history?

Correct Answer: Freddy Adu

14.   Who scored the first olimpico in MLS history?

Correct Answer: David Beckham

15.   Which MLS club does actor Paul Rudd support?

Correct Answer: Sporting KC

16.   Who’s the only player to score a hat trick in his first start?

Correct Answer: Didier Drogba

17.   Alvaro Saborio has the fastest goal in MLS history after subbing in. How fast?

Correct Answer: 18 seconds

18.   How long did it take Zlatan to score his first MLS goal?

Correct Answer: 6 minutes

19.   Which team built the first MLS soccer-specific stadium?

Correct Answer: Columbus Crew

20.   Which team does former quarterback Andrew Luck support?

Correct Answer: Houston Dynamo

21.   Who holds the record for most consecutive games with a goal (15)?

Correct Answer: Josef Martinez

22.   Which season did MLS start using its current logo?

Correct Answer: 2015

23.   Who scored the game-winning goal in the 2017 MLS Cup?

Correct Answer: Jozy Altidore

24.   Which team holds the record for most points in an MLS season (72)?

Correct Answer: LAFC (2019)

25.   Which player has scored the most penalties in MLS history (44)?

Correct Answer: Jaime Moreno

26.   Who was the first MLS player to score hat tricks in consecutive games?

Correct Answer: Eddie Johnson

27.   Who had the best-selling MLS jersey in 2019?

Correct Answer: Zlatan Ibrahimovic

28.   Which player has earned the most yellow cards in MLS history (119)?

Correct Answer: Kyle Beckerman

29.   Who’s the youngest player to score an MLS hat trick?

Correct Answer: Kekuta Manneh

30.   Which year did Christina Aguilera perform the national anthem at MLS Cup?

Correct Answer: 1999

May 6 – Don Shula

1.       Don’s son Mike is currently the quarterbacks’ coach at which AFC West team?

Correct Answer: Denver Broncos

2.       In what year did the Miami Dolphins have the only perfect season to date?

Correct Answer: 1972

3.       Who did the Dolphins defeat in Super Bowl VII for the perfect season?

Correct Answer: Washington Redskins

4.       The Dolphins retained the Vince Lombardi Trophy in 1973.

Correct Answer: TRUE

5.       Which team did Shula head coach from 1963-1969?

Correct Answer: Baltimore Colts

6.       Shula led the Colts to which Super Bowl? They lost against Joe Namath’s Jets.

Correct Answer: III

7.       Shula holds the record for the most career head coach wins with 347.

Correct Answer: TRUE

8.       Shula played which position for 7 seasons in the NFL?

Correct Answer: Defensive Back

9.       How many times was Shula named NFL Coach of the Year?

Correct Answer: 4

10.   Don Shula retired from coaching in the NFL following his tenure with the Miami Dolphins.

Correct Answer: TRUE

11.   Shula set up a chain of what type of restaurant?

Correct Answer: Steakhouse

12.   Shula performed the ceremonial coin toss for Super Bowl XXXVII, but who won the game?

Correct Answer: Tampa Bay Buccaneers

13.   Who did the Dolphins lose to in Super Bowl XIX?

Correct Answer: San Francisco 49ers

14.   Don Shula drafted which legendary quarterback in 1983?

Correct Answer: Dan Marino

15.   Which team competes in the Shula Bowl each year?

Correct Answer: Florida International University

16.   Which quarterback won titles with Shula in Baltimore and Miami?

Correct Answer: Earl Morrall

17.   A statue stands outside the Dolphins stadium currently but what is the name of the stadium?

Correct Answer: Hard Rock Stadium

18.   The street the Dolphins stadium stands on is 347 Don Shula Drive.

Correct Answer: TRUE

19.   Who did the Dolphins lose to in Super Bowl XVII?

Correct Answer: Washington Redskins

20.   Which coach is ranked 2nd on most career wins?

Correct Answer: George Halas

21.   Coach Shula had a winning record against every coach he faced except John Madden.

Correct Answer: FALSE

22.   Who was the MVP of Super Bowl VII?

Correct Answer: Jake Scott

23.   Coach Shula never had a losing season as a head coach.

Correct Answer: FALSE

24.   Don’s son Dave went on to be head coach of which AFC North team in 1992?

Correct Answer: Cincinnati Bengals

25.   Chuck Noll was a DB coach under Shula in Baltimore, but who did he head coach to 4 Super Bowl titles?

Correct Answer: Pittsburgh Steelers

26.   Shula served in the Ohio National Guard in 1952 during the Korean War.

Correct Answer: TRUE

27.   Shula was the then-youngest NFL head coach in NFL history when he was hired to the Colts.

Correct Answer: TRUE

28.   Don Shula was enshrined in the Pro Football Hall of Fame in 2000.

Correct Answer: FALSE

29.   In how many of Shula’s 33 seasons did he reach the playoffs?

Correct Answer: 20

30.   Which soon to be inducted Hall of Fame head coach took over from Shula as head coach of the Dolphins in 1995?

Correct Answer: Jimmy Johnson

May 5 – Oscars

1.       Who is the oldest winner of an Academy Award for an acting role?

Correct Answer: Christopher Plummer

2.       Which one of these movies won the Big 5 Awards?

Correct Answer: One Flew Over the Cuckoo’s Nest

3.       Who is the only Oscar winner to have both parents win an Academy Award?

Correct Answer: Liza Minnelli

4.       What year was the first Oscars?

Correct Answer: 1929

5.       Who was the first female to win the Academy Award for Best Director?

Correct Answer: Kathryn Bigelow

6.       Who has won the most ‘Best Actress’ Oscars?

Correct Answer: Katharine Hepburn

7.       Which actress has been nominated for Best Actress the most times?

Correct Answer: Meryl Streep

8.       Which country has the most Foreign Language Film wins?

Correct Answer: Italy

9.       Who is the youngest recipient of the Best Actor in a Leading Role Academy award?

Correct Answer: Adrien Brody

10.   Who is the oldest recipient of the Best Actor in a Leading Role Academy award?

Correct Answer: Henry Fonda

11.   What is the only sequel to have won the Best Picture Academy Award?

Correct Answer: The Godfather – Part 2

12.   Which one of these Movies won the big 5 Academy Awards?

Correct Answer: The Silence of the Lambs

13.   Who was the first African American actor to win the Oscar for Best Actor?

Correct Answer: Sidney Poitier

14.   Which one of these Actresses won Best Supporting Actress on their first nomination?

Correct Answer: Catherine Zeta Jones

15.   What was special about Marlene Matlins Oscar win in 1987?

Correct Answer: First Deaf Winner

16.   What male actor has the most Oscar nominations?

Correct Answer: Jack Nicholson

17.   What film won Best Picture in 2020?

Correct Answer: Parasite

18.   Which one of these Actors won an Academy Award after their death?

Correct Answer: Heath Ledger

19.   Which one of these movie legends never won an Oscar for a movie?

Correct Answer: Alfred Hitchcock

20.   What film won Best Picture in 2019?

Correct Answer: Green Book

21.   Who is the only actress to have won an Oscar for playing the opposite sex?

Correct Answer: Linda Hunt

22.   What film won Best Picture in 2018?

Correct Answer: The Shape of Water

23.   Who has hosted the Oscars the most times?

Correct Answer: Bob Hope

24.   2014 was the largest TV viewing audience, how many people watched it?

Correct Answer: 43 Million

25.   Since 1976, who has broadcasted the Oscars?

Correct Answer: ABC

26.   Who won Best Actor in a Leading Role in 1995?

Correct Answer: Tom Hanks

27.   What film won Best Picture in 1995?

Correct Answer: Forrest Gump

28.   What film won Best Picture in 2009?

Correct Answer: Slumdog Millionaire

29.   What film won Best Picture in 1992?

Correct Answer: The Silence of the Lambs

30.   How much did a ticket to the first Oscars cost?

Correct Answer: $5

May 4 – NBA Draft Trivia

1.       Which of these players was infamously picked one spot before 2-time MVP Stephen Curry in 2009?

Correct Answer: Jonny Flynn

2.       Who was selected 3rd overall in the 2019 Draft?

Correct Answer: RJ Barrett

3.       Who was selected 15th overall in the 2013 Draft?

Correct Answer: Giannis Antetokounmpo

4.       Who did the Philadelphia 76ers select with their first pick in the 1984 Draft?

Correct Answer: Charles Barkley

5.       Who did the Charlotte Hornets select with their first pick in the 1996 Draft?

Correct Answer: Kobe Bryant

6.       Deandre Ayton was drafted #1 in 2018 but where did he play in college?

Correct Answer: Arizona

7.       Which player was drafted first in 2018?

Correct Answer: Luka Dončić

8.       Udonis Haslem went undrafted in 2002 before playing his entire career with the Heat.

Correct Answer: TRUE

9.       Who did the Charlotte Bobcats select with the #2 pick in 2012?

Correct Answer: Michael Kidd-Gilchrist

10.   What nationality is 2016 #1 pick, Ben Simmons?

Correct Answer: Australian

11.   Which team drafted Jahlil Okafor with the #3 pick in 2015?

Correct Answer: Philadelphia 76ers

12.   Who did the Los Angeles Lakers select #7 in 2014?

Correct Answer: Julius Randle

13.   Who became the first Canadian born player selected #1 in 2013?

Correct Answer: Anthony Bennett

14.   Which team selected Kawhi Leonard in the 2011 Draft?

Correct Answer: Indiana Pacers

15.   Which brother was selected first in the 2011 Draft?

Correct Answer: Markieff Morris

16.   Who did the Detroit Pistons select with their first pick in the 2010 Draft?

Correct Answer: Greg Monroe

17.   Who was the first center selected in the 2010 Draft?

Correct Answer: DeMarcus Cousins

18.   Who was selected #2 in the 2009 Draft?

Correct Answer: Hasheem Thabeet

19.   Which college did Derrick Rose play for before being selected #1 in 2008?

Correct Answer: Memphis

20.   Marc Gasol was drafted by which team in 2007 before being traded to the Memphis Grizzlies?

Correct Answer: Los Angeles Lakers

21.   Which Denver Nuggets star was drafted by the Utah Jazz in the 2nd round in 2006?

Correct Answer: Paul Millsap

22.   Which team drafted Andrew Bogut with the first pick in 2005?

Correct Answer: Milwaukee Bucks

23.   Who was named Rookie of the Year for the 2005/06 season?

Correct Answer: Chris Paul

24.   Who became the first rookie to be named Sixth Man of the Year for the 2004/05 season?

Correct Answer: Ben Gordon

25.   Who was selected #2 in the 2003 Draft?

Correct Answer: Darko Miličić

26.   Which of these players from the 2003 draft is still playing in the NBA?

Correct Answer: Kyle Korver

27.   Power Forward Carlos Boozer was selected in the 2002 Draft by which team?

Correct Answer: Cleveland Cavaliers

28.   Who is the only remaining active NBA draftee from the 2001 class?

Correct Answer: Tyson Chandler

29.   Who was the first pick of the 2000 Draft?

Correct Answer: Kenyon Martin

30.   _____ is the current GM of the 76ers, who was selected #1 in the 1999 Draft.

Correct Answer: Elton Brand

May 3 – NHL Hart Memorial Trophy

1.       Which of these players has won the most Hart Memorial Trophies?

Correct Answer: Wayne Gretzky

2.       Who is the reigning Hart Memorial Trophy winner?

Correct Answer: Nikita Kucherov

3.       Wayne Gretzky won the Hart Memorial Trophy every year from 1980-1987.

Correct Answer: TRUE

4.       Which goalie won the award during the 2014-15 season?

Correct Answer: Carey Price

5.       Who is the Hart Memorial Trophy named in honor of?

Correct Answer: Cecil Hart

6.       Wayne Gretzky and which of his teammates are the only players to win the award with two different teams?

Correct Answer: Mark Messier

7.       Which player won the award in 2006-07 to become the joint youngest winner alongside Gretzky at 19 years old?

Correct Answer: Sidney Crosby

8.       What age was Connor McDavid when he won the award for the 2016-17 season?

Correct Answer: 20

9.       What team did Taylor Hall play for when he won the award in 2018?

Correct Answer: New Jersey Devils

10.   Who was the first American ever to win the Trophy in 2016?

Correct Answer: Patrick Kane

11.   Who became the only player to switch clubs during the season before winning the trophy in 2006?

Correct Answer: Joe Thornton

12.   Who is the only goaltender to win the Trophy twice in 1997 and 1998?

Correct Answer: Dominic Hašek

13.   Who won the Hart Trophy in 2002 after the voting went down to a tiebreaker of most first-place votes?

Correct Answer: José Théodore

14.   Which team has had the most winners?

Correct Answer: Montreal Canadiens

15.   Nicklas Lidstrom has never won the Hart Trophy.

Correct Answer: TRUE

16.   Who won the award in 1999?

Correct Answer: Jaromír Jágr

17.   Who won the award in 2011?

Correct Answer: Corey Perry

18.   There was no winner of the award during the lockout season in what year?

Correct Answer: 2005

19.   Wayne Gretzky won all of his Hart Trophies as a member of the Edmonton Oilers.

Correct Answer: FALSE

20.   Who won the first ever Hart Trophy in 1924?

Correct Answer: Frank Nighbor

21.   Who won the award in 2003?

Correct Answer: Peter Forsberg

22.   Joe Sakic was the oldest winner ever when he won in 2001.

Correct Answer: FALSE

23.   What number was Evgeni Malkin when he won in 2012?

Correct Answer: 71

24.   Gordie Howe won the award six times but what was his nickname?

Correct Answer: Mr. Hockey

25.   Mario Lemieux won the award three times but what is his nickname?

Correct Answer: Super Mario

26.    How many times has Alex Ovechkin the award?

Correct Answer: 3

27.   Which St. Louis Blues player won the award in 2000?

Correct Answer: Chris Pronger

28.   Which member of the 1995 Philadelphia Flyers won the Hart Trophy?

Correct Answer: Eric Lindros

29.   Who was the only player to win the award for the New York Islanders in 1979?

Correct Answer: Byran Trottier

30.   What team was Mark Messieur playing for when he won in 1992?

Correct Answer: New York Rangers

May 2 – US Open Golf

1.  Who is the current US Open champion?

Correct Answer: Gary Woodland

2.  Which course hosted the 2019 tournament?

Correct Answer: Pebble Beach

3.  Which European won the title in 2010 to end a 40-year streak without a winner from the continent?

Correct Answer: Graeme McDowell

4.  Which golf course has hosted the US Open on the most occasions?

Correct Answer: Oakmont

5.  Apart from the US, which country has had the most winning representatives?

Correct Answer: Scotland

6.  Who won the championship in 1990, when they became the oldest winner ever?

Correct Answer: Hale Irvin

7.  Who has finished runner up the most without winning the tournament?

Correct Answer: Phil Mickelson

8.  Which of these players shot the lowest score over 4 rounds in the tournament history?

Correct Answer: Rory McIlroy

9.  Which state has hosted the tournament on the most occasions?

Correct Answer: New York

10.  Tiger Woods won his 1st US Open in 2000 at Pebble Beach by a record ____ strokes.

Correct Answer: 15

11.  Who won the 2003 US Open?

Correct Answer: Jim Furyk

12.  Who shot an 80 in the final round of 2004 to fall out of contention for the title, after playing in the final group?

Correct Answer: Ernie Els

13.  The 2009 had to be finished on Monday after adverse rain but who claimed the title?

Correct Answer: Lucas Glover

14.  How many players finished under par at the 2018 tournament?

Correct Answer: 0

15.  How many times has Jack Nicklaus claimed the US Open title?

Correct Answer: 4

16.  Which South African made a miraculous recovery from a +7 opening round, to shoot -11 and finish 2nd in 2015?

Correct Answer: Louis Oosthuizen

17.  Who won the 2015 US Open?

Correct Answer: Jordan Spieth

18.  How many times has Tiger Woods won the US Open?

Correct Answer: 3

19.  Which of these players shot a hole-in-one in his opening round in 2019?

Correct Answer: Rory Sabbatini

20.  Who is the only South American to win the tournament?

Correct Answer: Ángel Cabrera

21.  Who won the 1995 US Open?

Correct Answer: Corey Pavin

22.  Who won the 1998 US Open?

Correct Answer: Lee Janzen

23.  Who won the title 2 years in a row in 1988 and 1989?

Correct Answer: Curtis Strange

24.  Which course hosted the 2015 tournament, only 8 years after it was officially opened?

Correct Answer: Chambers Bay

25.  Who had the lead going into the final round of the 2016 tournament, but failed to claim the title?

Correct Answer: Shane Lowry

26.  Where is the 2020 tournament due to be played in September?

Correct Answer: Winged Foot

27.  What year did Jack Nicklaus win his last US Open title?

Correct Answer: 1980

28.  Since 2000, how many nations have had a winner?

Correct Answer: 8

29.  Shia LaBeouf starred in the 2005 film, the Greatest Game Ever Played based on which amateur winning golfer?

Correct Answer: Francis Ouimet

30.  Who did Tiger Woods beat in a playoff to win his 3rd title in 2008?

Correct Answer: Rocco Mediate

May 1 – MLB Batting Career Averages

1.       Who has the highest Career Batting Average in history?

Correct Answer: Ty Cobb

2.       Who has the highest career batting average amongst currently active players?

Correct Answer: Miguel Cabrera

3.       Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Jose Altuva

4.       Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Mike Trout

5.       Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Christian Yelich

6.       Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Freddie Freeman

7.       Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Paul Goldschimdt

8.       Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Yadier Molina

9.       Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Ryan Zimmerman

10.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Eduardo Nunez

11.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Yoenis Cespedes

12.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Erick Aybar

13.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Marcell Ozuna

14.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Edwin Encarnacion

15.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Jason Heyward

16.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Jason Kipnis

17.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Kyle Seager

18.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Jordy Mercer

19.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: DJ LeMahieu

20.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Buster Posey

21.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Starling Marte

22.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Andrew McCutchen

23.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Jose Ramirez

24.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Manny Machado

25.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Asdrubal Cabrera

26.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Neil Walker

27.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: George Springer

28.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Mookie Betts

29.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Jon Jay

30.   Who has the higher career batting average?

Correct Answer: Bryce Harper

April 30 – US Presidents

1.  Who was the Democratic candidate for the 2004 Presidential election?

Correct Answer: John Kerry

2.  Who served as President from 1953 to 1961?

Correct Answer: Dwight D. Eisenhower

3.  Who was President Jimmy Carter’s vice president?

Correct Answer: Walter Mondale

4.  Who was the Republican candidate for the 1996 Presidential election?

Correct Answer: Bob Dole

5.  Who was the Republican candidate for the 2012 presidential election?

Correct Answer: Mitt Romney

6.  Who was the 25th President of the United States?

Correct Answer: William McKinley

7.  Who was Franklin D. Roosevelt’s running mate during the elections in 1932 and 1936?

Correct Answer: John Nance Garner

8.  Who was Hillary Clinton’s running mate in 2016?

Correct Answer: Tim Kaine

9.  Who was the 8th President of the United States?

Correct Answer: Martin van Buren

10.  Which President owns the record for the largest share in the electoral college system?

Correct Answer: Franklin D. Roosevelt

11.  Who was the 42nd President of the United States?

Correct Answer: Bill Clinton

12.  Which President had to retake the oath after the chief justice incorrectly recited the oath?

Correct Answer: Barrack Obama

13.  Who served the shortest term as the President of the United States?

Correct Answer: William Henry Harrison

14.  Who served the longest term as the President of the United States?

Correct Answer: Franklin D. Roosevelt

15.  Who was the 2nd President of the United States?

Correct Answer: John Adams

16.  What was the name of the English journalist who interviewed Richard Nixon following the Watergate scandal?

Correct Answer: David Frost

17.  Who is the only US President to have no vice president at any point during his time in office?

Correct Answer: Chester A. Arthur

18.  Who was the 29th President of the United States?

Correct Answer: Warren G. Harding

19.  Who was the 18th President of the United States?

Correct Answer: Ulysses S. Grant

20.  How many President served as vice presidents before being elected to the Head of State?

Correct Answer: 5

21.  How many Presidents have sat in office?

Correct Answer: 45

22.  How many Presidents have failed to win re-election?

Correct Answer: 10

23.  Who was the 35th President of the United States?

Correct Answer: John F. Kennedy

24.  Who was the first female vice president nominee?

Correct Answer: Geraldine Ferraro

25.  Who was the 5th President of the United States?

Correct Answer: James Monroe

26.  Who is the current vice president?

Correct Answer: Mike Pence

27.  Abraham Lincoln was the _____ President of the United States?

Correct Answer: 16th

28.  Who was the 14th President of the United States?

Correct Answer: Franklin Pierce

29.  Who was the President of the United States when the 21st century began?

Correct Answer: Bill Clinton

30.  Who was the Vice President alongside George W. Bush?

Correct Answer: Dick Cheney

April 29 – NBA #1 Draft Pick

1.       Who was the 2013 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Anthony Bennett

2.       In what year was Blake Griffin selected at #1?

Correct Answer: 2009

3.       Who was the 2014 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Andrew Wiggins

4.       Who was the 2015 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Karl-Anthony Towns

5.       In what year was Ben Simmons selected at #1?

Correct Answer: 2016

6.       In what year was John Wall selected at #1?

Correct Answer: 2010

7.       Who was the 2017 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Markelle Fultz

8.       Who was the 2019 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Zion Williamson

9.       In what year was LeBron James selected at #1?

Correct Answer: 2003

10.   Who was the 2011 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Kyrie Irving

11.   In what year was Yao Ming selected at #1?

Correct Answer: 2002

12.   Who was the 2018 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Deandre Ayton

13.   Who was the 2008 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Derrick Rose

14.   In what year was Greg Oden selected at #1?

Correct Answer: 2007

15.   In what year was Shaquille O’ Neal selected at #1?

Correct Answer: 1992

16.   In what year was Andrew Bogut selected at #1?

Correct Answer: 2005

17.   Who was the 2006 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Andrea Bargnani

18.   Who was the 2004 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Dwight Howard

19.   In what year was Kwame Brown selected at #1?

Correct Answer: 2001

20.   In what year was Tim Duncan selected at #1?

Correct Answer: 1997

21.   In what year was Allen Iverson selected at #1?

Correct Answer: 1996

22.   In what year was Joe Smith selected at #1?

Correct Answer: 1995

23.   In what year was Michael Olowokandi selected at #1?

Correct Answer: 1998

24.   In what year was Glenn Robinson selected at #1?

Correct Answer: 1994

25.   In what year was Chris Webber selected at #1?

Correct Answer: 1993

26.   Who was the 1990 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Derrick Coleman

27.   In what year was Larry Johnson selected at #1?

Correct Answer: 1991

28.   Who was the 1989 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Pervis Ellison

29.   In what year was David Robinson selected at #1?

Correct Answer: 1987

30.   Who was the 1988 #1 NBA Draft pick?

Correct Answer: Danny Manning

April 28 – Men’s US Open Winners

1.   Who has the most US Open Consecutive Wins (Open Era)?

Correct Answer: Roger Federer (5, 2004 -2008)

2.   How many US Open wins does Novak Djokavic have?

Correct Answer: 3

3.   Who won the 2019 US Open?

Correct Answer: Rafael Nadal

4.   How many US Open wins does Stan Wawrinka has?

Correct Answer: 1

5.   How many US Open wins does Andy Murray has?

Correct Answer: 1

6.   Who won the 2018 US Open?

Correct Answer: Novak Djokovic

7.   Who won the 2017 US Open?

Correct Answer: Rafael Nadal

8.   How many US Open wins does Rafael Nadal have?

Correct Answer: 4

9.   Who won the 2016 US Open?

Correct Answer: Stan Wawrinka

10.   How many US Open wins does Roger Federer have?

Correct Answer: 5

11.   Who won the 2015 US Open?

Correct Answer: Novak Djokovic

12.   How many US Open wins does Andy Roddick has?

Correct Answer: 1

13.   Who won the 2014 US Open?

Correct Answer: Marin Cilic

14.   How many US Open wins does Andre Agassi have?

Correct Answer: 2

15.   How many US Open Finals has Andy Murray played?

Correct Answer: 2

16.   How many US Open wins does John McEnroe have?

Correct Answer: 4

17.   How many US Open Finals has Andy Roddick played?

Correct Answer: 2

18.   How many US Open wins does Jimmy Connors have?

Correct Answer: 5

19.   Who won the 2013 US Open?

Correct Answer: Rafael Nadal

20.   Who won the 2012 US Open?

Correct Answer: Andy Murray

21.   Who won the 2011 US Open?

Correct Answer: Novak Djokovic

22.   How many US Open Finals has Roger Federer played?

Correct Answer: 7

23.   How many US Open Finals has Novak Djokovic played?

Correct Answer: 8

24.   Who won the 2010 US Open?

Correct Answer: Rafael Nadal

25.   Who won the 2009 US Open?

Correct Answer: Juan Martín del Potro

26.   How many US Open wins does Patrick Rafter have?

Correct Answer: 2

27.   Who won the 2008 US Open?

Correct Answer: Roger Federer

28.   Who won the 2000 US Open?

Correct Answer: Marat Safin

29.   How many US Open wins does Pete Sampras have?

Correct Answer: 5

30.   Who won the 2003 US Open?

Correct Answer: Andy Roddick

April 27 – Michael Jordan

1. Michael Jordan was selected 3rd by the Chicago Bulls in 1984 NBA Draft but who was selected 1st overall?

Correct Answer: Hakeem Olajuwon

2. MJ led the Bulls to their first winning season in 7 years in 1988 as he claimed his first MVP award but who won the NBA title that season?

Correct Answer: Los Angeles Lakers

3. Jordan led the league in scoring in 10 of his 15 seasons while playing but what was his highest season average?

Correct Answer: 37.1

4. Which of the following minor league baseball team did Jordan line out for after his first retirement?

Correct Answer: Birmingham Barons

5. The Bulls memorably won the NBA Title in 1996 after a then record 72-10 regular season. How many of the 10 losses were home games?

Correct Answer: 2

6. Jordan played with which of these players at the Washington Wizards before they became a head coach in the NBA?

Correct Answer: Tyronn Lue

7. Which NBA franchise is Michael the owner of?

Correct Answer: Charlotte Hornets

8. Michael Jordan and which other player are the only players to have won MVP and Defensive Player of the Year in the same season?

Correct Answer: Hakeem Olajuwon

9. MJ holds the record for the most points in a playoff game after scoring 63 in 1986 against which team?

Correct Answer: Boston Celtics

10. How many times has Michael Jordan been named the league MVP?

Correct Answer: 5

11. Jordan was a 14 time All-Star but how many times was he named MVP of the game?

Correct Answer: 3

12. Jordan played a key role in the 1992 Olympic gold medal “Dream Team” but who did the US beat in the gold medal game?

Correct Answer: Venezuela

13. Which member of the 1991 Duke national championship winning team played on the 1992 Olympic “Dream Team as the collegiate representative?

Correct Answer: Christian Laettner

14. Michael Jordan starred in the 1996 film “Space Jam” alongside the Looney Tunes and which of these Hollywood funnymen?

Correct Answer: Bill Murray

15. Jordan was the recipient of the prestigious John R. Wooden Award in which year?

Correct Answer: 1984

16. Who scored the game winning shot in the 1993 NBA Finals to give the Bulls their first three-peat?

Correct Answer: John Paxson

17. Which team did the Chicago Bulls face the most in their 6 Finals appearances?

Correct Answer: Utah Jazz

18. Who did the Bulls face in the 1996 NBA Finals?

Correct Answer: Seattle Supersonics

19. Which member of the 1991-1993 championship winning team went on to be the head coach of the Bulls from 2001-2003?

Correct Answer: Bill Cartwright

20. Who was the head coach of the Bulls when Jordan was drafted?

Correct Answer: Kevin Loughery

21. What year was Jordan named Defensive Player of the Year?

Correct Answer: 1988

22. Jordan competed in the Slam Dunk contest in 1985 but lost to which legendary Atlanta Hawk?

Correct Answer: Dominique Wilkins

23. What number did Jordan wear at first when he returned to the NBA in 1995 before resuming his coveted 23 shortly after?

Correct Answer: 45

24. Who was the general manager of the Bulls during the duration of his playing career?

Correct Answer: Jerry Krause

25. Dennis Rodman was added to the Bulls in 1996. He won 2 NBA titles with which team before?

Correct Answer: Detroit Pistons

26. Which college did Jordan attend?

Correct Answer: North Carolina

27. Which NBA champion with the Los Angeles Laker was a teammate of Jordan’s in college?

Correct Answer: James Worthy

28. Michael Jordan won an Olympic gold medal in 1992 and which other year?

Correct Answer: 1984

29. What year was the first Air Jordan released?

Correct Answer: 1984

30. Who is the only other player to have been crowned MVP while playing for the Chicago Bulls?

Correct Answer: Derrick Rose

April 26 – Heisman Trophy Winners

1.       What year did Tim Tebow win the Heisman Trophy Award?

Correct Answer: 2007

2.       What year did Mark Ingram win the Heisman Trophy Award?

Correct Answer: 2009

3.       Who won the Heisman Trophy in 2019?

Correct Answer: Joe Burrow

4.       Who won the Heisman Trophy in 2018?

Correct Answer: Kyler Murray

5.       What year did Lamar Jackson win the Heisman Trophy Award?

Correct Answer: 2016

6.       Who won the Heisman Trophy in 2017?

Correct Answer: Baker Mayfield

7.       Who won the Heisman Trophy in 2015?

Correct Answer: Derrick Henry

8.       How many Schools have produced the maximum number of Heisman Trophy winners (7)?

Correct Answer: 3

9.       What College produced the most Heisman Trophy Winners?

Correct Answer: Oklahoma

10.   How many Heisman Trophy winners has Michigan produced?

Correct Answer: 3

11.   How many Heisman Trophy winners has USC produced?

Correct Answer: 6

12.   Who won the Heisman Trophy in 2014?

Correct Answer: Marcus Mariota

13.   How many Heisman Trophy winners has Alabama produced?

Correct Answer: 2

14.   How many Heisman Trophy winners has Iowa produced?

Correct Answer: 1

15.   Who won the Heisman Trophy in 2013?

Correct Answer: Jameis Winston

16.   What year did Johnny Manziel win the Heisman Trophy Award?

Correct Answer: 2012

17.   Who won the Heisman Trophy in 2010?

Correct Answer: Cam Newton

18.   How many Heisman Trophy winners has Auburn produced?

Correct Answer: 3

19.   How many Heisman Trophy winners has Notre Dame produced?

Correct Answer: 7

20.   Who won the Heisman Trophy in 2009?

Correct Answer: Mark Ingram Jr.

21.   What year did Sam Bradford win the Heisman Trophy Award?

Correct Answer: 2008

22.   Who won the Heisman Trophy in 2007?

Correct Answer: Tim Tebow

23.   How many Heisman Trophy winners has Nebraska produced?

Correct Answer: 3

24.   Who won the Heisman Trophy in 2006?

Correct Answer: Troy Smith

25.   What year did Jason White win the Heisman Trophy Award?

Correct Answer: 2003

26.   How many Heisman Trophy winners has Princeton produced?

Correct Answer: 1

27.   Who won the Heisman Trophy in 2004?

Correct Answer: Matt Leinart

28.   How many Heisman Trophy winners has Miami produced?

Correct Answer: 2

29.   Who won the Heisman Trophy in 2002?

Correct Answer: Carson Palmer

30.   How many Heisman Trophy winners has Navy produced?

Correct Answer: 2

April 25 – NFL Draft

1.       What round was Tom Brady drafted in?

Correct Answer: 6th

2.       Who was the first quarterback selected in the 2014 NFL Draft?

Correct Answer: E.J. Manuel

3.       Who was the 10th overall pick in the 2016 NFL Draft?

Correct Answer: Eli Apple

4.       Which of these players was Mr. Irrelevant in the 2018 Draft?

Correct Answer: Trey Quinn

5.       Which of these players were selected first in the 2000 Draft?

Correct Answer: Jamal Lewis

6.       Which quarterback from the 2002 Draft was the only player to play in the Pro Bowl?

Correct Answer: David Garrard

7.       Which Pro Bowler from the 2006 Draft was selected last?

Correct Answer: Antoine Bethea

8.       Who did the Buffalo Bills select with their first pick in 2010?

Correct Answer: C.J. Spiller

9.       Who was the first offensive lineman to be drafted in 2016?

Correct Answer: Ronnie Stanley

10.   Which team drafted Hall of Famer, Kevin Mawae in 1994?

Correct Answer: Seattle Seahawks

11.   Which round was Brian Dawkins drafted out of?

Correct Answer: 2nd

12.   In what year, was the format changed to the current seven round draft?

Correct Answer: 1994

13.   In the 1993 Draft, which of these 2nd round running backs were selected first?

Correct Answer: Natrone Means  

14.   Which undrafted player from the 2019 Draft class was a Pro Bowler as a rookie?

Correct Answer: Deonte Harris

15.   Who did the Tampa Bay Buccaneers select 4th overall in the 2007 NFL Draft?

Correct Answer: Gaines Adams

16.   Who was the first player to be drafted as a long snapper in 2008?

Correct Answer: Tyler Schmitt

17.   Which of these players was the 4th quarterback to be selected in the 2004 NFL Draft?

Correct Answer: J.P. Losman

18.   Which of these players was the 1st wide receiver to be drafted in the 2010 NFL Draft?

Correct Answer: Demaryius Thomas

19.   Of the 253 players selected for the 2012 NFL Draft, how many have been named for the Pro Bowl?

Correct Answer: 37

20.   Who has the 1st quarterback to be selected in the 2017 NFL Draft after the 1st round?

Correct Answer: DeShone Kizer

21.   Which of these Hall of Famers from the 1974 Draft was not drafted by the Pittsburgh Steelers?

Correct Answer: Dave Casper

22.   Who was the 6th overall selection in the 2011 NFL Draft?

Correct Answer: Julio Jones

23.   In what year did the time expire on the Minnesota Vikings with their 7th overall pick forcing them to drop to 9th?

Correct Answer: 2003  

24.   Four Hall of Famers were drafted in the 1995 Draft, but who was drafted last?

Correct Answer: Curtis Martin

25.   What year did Kurt Warner go undrafted in before finally making his regular season debut in 1999 with the St. Louis Rams?

Correct Answer: 1994  

26.   Who was the first special teamer to be drafted in the 2019 Draft?

Correct Answer: Mitch Wishnowsky

27.   Of the 23 running backs selected in the 2009 NFL Draft, how many have been named to the Pro Bowl?

Correct Answer: 6  

28.   Which of these analysts was selected highest in their respective draft?

Correct Answer: Cris Collinsworth 37th

29.   In what round was Super Bowl XLVIII MVP, Malcolm Smith selected in the 2011 Draft?

Correct Answer: 7th

30.   Lawrence Taylor was drafted by the New York Giants 2nd overall in what year?

Correct Answer: 1981

April 24 – NFL Alumni

1.       Where did Jameis Winston go to college?

Correct Answer: Florida State

2.       Where did Carson Wentz go to college?

Correct Answer: North Dakota State

3.       Where did Asante Samuel go to college?

Correct Answer: UCF

4.       Where did Matt Ryan go to college?

Correct Answer: Boston College

5.       Where did Jamaal Charles go to college?

Correct Answer: Texas

6.       Where did Tyler Eifert go to college?

Correct Answer: Notre Dame

7.       Where did DeAndre Hopkins go to college?

Correct Answer: Clemson

8.       Where did Phillip Lindsay go to college?

Correct Answer: Colorado

9.       Where did Marvin Harrison go to college?

Correct Answer: Syracuse

10.   Where did Terrell Owens go to college?

Correct Answer: Chattanooga

11.   Where did Steven Hutchinson go to college?

Correct Answer: Michigan

12.   Where did Dee Ford go to college?

Correct Answer: Auburn

13.   Where did Patrick Mahomes go to college?

Correct Answer: Texas Tech

14.   Where did Chris Boswell go to college?

Correct Answer: Rice

15.   Which one of these players went to LSU?

Correct Answer: Eric Reid

16.   Which one of these players from the 2016 Draft went to TCU?

Correct Answer: Josh Doctson

17.   Which one of these players went to Florida State University?

Correct Answer: Derwin James

18.   Which one of these players went to UCLA?

Correct Answer: Josh Rosen

19.   Which one of these players went to Miami Redhawks?

Correct Answer: Ben Roethlisberger

20.   Which one of these players went to Marshall?

Correct Answer: Randy Moss

21.   Which Hall of Famer drafted in 1988 went to Kentucky?

Correct Answer: Dermontti Dawson

22.   Which one of these players went to Portland State?

Correct Answer: Julius Thomas

23.   Which Pro Bowl running back from the 2107 Draft Class attended Toledo?

Correct Answer: Kareem Hunt

24.   Which one of these current head coaches attended Ohio State?

Correct Answer: Mike Vrabel

25.   Which one of these players went to Purdue?

Correct Answer: Drew Brees

26.   Which one of these players played for the Miami Hurricanes?

Correct Answer: Frank Gore

27.   Which Patriot cornerback played at Maryland?

Correct Answer: J.C. Jackson

28.   Which one of these players went to Pittsburgh?

Correct Answer: Aaron Donald

29.   Which one of these players went to Oregon State?

Correct Answer: Johnny Hekker

30.   Which one of these players went to USC?

Correct Answer: Jurrell Casey

April 23 – NFL #1 Draft Picks

1.       Who was the #1 pick in the 2013 NFL Draft?

Correct Answer: Eric Fisher

2.       In what year was Jameis Winston selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 2015

3.       Who was the #1 pick in the 2019 NFL Draft?

Correct Answer: Kyler Murray

4.       Who was the #1 pick in the 2018 NFL Draft?

Correct Answer: Baker Mayfield

5.       In what year was Myles Garrett selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 2017

6.       Who was the #1 pick in the 2016 NFL Draft?

Correct Answer: Jared Goff

7.       Who was the #1 pick in the 2014 NFL Draft?

Correct Answer: Jadeveon Clowney

8.       In what year was Andrew Luck selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 2012

9.       In what year was Sam Bradford selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 2010

10.   Who was the #1 pick in the 2011 NFL Draft?

Correct Answer: Cam Newton

11.   Who was the #1 pick in the 2009 NFL Draft?

Correct Answer: Matthew Stafford

12.   In what year was Jake Long selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 2008

13.   In what year was Mario Williams selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 2006

14.   Who was the #1 pick in the 2007 NFL Draft?

Correct Answer: JaMarcus Russell

15.   Who was the #1 pick in the 2005 NFL Draft?

Correct Answer: Alex Smith

16.   In what year was Eli Manning selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 2004

17.   In what year was David Carr selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 2002

18.   Who was the #1 pick in the 2003 NFL Draft?

Correct Answer: Carson Palmer

19.   Who was the #1 pick in the 2001 NFL Draft?

Correct Answer: Michael Vick

20.   In what year was Courtney Brown selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 2000

21.   In what year was Peyton Manning selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 1998

22.   Who was the #1 pick in the 1999 NFL Draft?

Correct Answer: Tim Couch

23.   Who was the #1 pick in the 1997 NFL Draft?

Correct Answer: Orlando Pace

24.   In what year was Keyshawn Johnson selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 1996

25.   In what year was Ki-Jana Carter selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 1995

26.   Who was the #1 pick in the 1987 NFL Draft?

Correct Answer: Vinny Testaverde

27.   Who was the #1 pick in the 1989 NFL Draft?

Correct Answer: Troy Aikman

28.   Who was the #1 pick in the 1983 NFL Draft?

Correct Answer: John Elway

29.   In what year was Drew Bledsoe selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 1993

30.   In what year was OJ Simpson selected at #1 in the NFL Draft?

Correct Answer: 1969

April 22 – MLB Wins

1.       How many MLB career wins did Nolan Ryan have?

Correct Answer: 324

2.       Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Walter Johnson

3.       How many MLB career wins did Walter Johnson have?

Correct Answer: 417

4.       Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Pete Alexander

5.       How many MLB career wins did Roger Clemens have?

Correct Answer: 354

6.       How many MLB career wins did Kid Nichols have?

Correct Answer: 362

7.       Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Greg Maddux

8.       Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Tom Seaver

9.       Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Jamie Moyer

10.   How many MLB career wins did Eppa Rixey have?

Correct Answer: 266

11.   Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Bartolo Colon

12.   Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Justin Verlander

13.   How many MLB career wins did John Smoltz have?

Correct Answer: 213

14.   How many MLB career wins did Bob Lemon have?

Correct Answer: 207

15.   Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Zack Greinke

16.   Which player has recorded the highest number of MLB career wins?

Correct Answer: Cy Young

17.   How many MLB career wins did Lefty Grove have?

Correct Answer: 300

18.   How many MLB career wins did Cy Young have?

Correct Answer: 511

19.   Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Jon Lester

20.   Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Max Scherzer

21.   Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Cole Hamels

22.   How many MLB career wins did John Ward have?

Correct Answer: 164

23.   How many MLB career wins did Ed Walsh have?

Correct Answer: 195

24.   Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Felix Hernandez

25.   Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Adam Wainwright

26.   How many MLB career wins did Addie Joss have?

Correct Answer: 160

27.    Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Rick Porcello

28.   Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Ervin Santana

29.   Which one of these players has the most MLB career wins?

Correct Answer: Gio Gonzalez

30.   How many MLB career wins did Dizzy Dean have?

Correct Answer: 150

April 21 – NCAA Men’s Basketball Tournament Final Four

1.       Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 2019?

Correct Answer: Texas Tech

2.       Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 2005?

Correct Answer: Illinois

3.       Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 2000?

Correct Answer: Florida

4.       Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 2010?

Correct Answer: Butler

5.       Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 2014?

Correct Answer: Kentucky

6.       Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 1986?

Correct Answer: Duke

7.       Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 1997?

Correct Answer: Kentucky

8.       Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 1980?

Correct Answer: UCLA

9.       Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 1989?

Correct Answer: Seton Hall

10.   Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 1993?

Correct Answer: Michigan

11.   Which of these teams did not make the Final Four in 1978?

Correct Answer: Kansas

12.   Which of these teams did not make the Final Four in 1972?

Correct Answer: Michigan

13.   Which of these teams did not make the Final Four in 1995?

Correct Answer: USC

14.   Which of these teams did not make the Final Four in 2008?

Correct Answer: Michigan State

15.   Which of these teams did not make the Final Four in 1966?

Correct Answer: Cal

16.   Which of these teams have lost the most championship games?

Correct Answer: Duke

17.   Which of these teams have lost the most championship games?

Correct Answer: Kansas

18.   Which of these teams have lost the most championship games?

Correct Answer: Michigan 

19.   Which of these teams have lost the most championship games?

Correct Answer: North Carolina

20.   Which of these teams have lost the most championship games?

Correct Answer: Ohio State

21.   Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 2003?

Correct Answer: Kansas

22.   Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 2006?

Correct Answer: UCLA

23.   Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 1971?

Correct Answer: Villanova

24.   Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 1984?

Correct Answer: Houston

25.   Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 1998?

Correct Answer: Utah

26.   Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 2001?

Correct Answer: Arizona

27.   Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 1954?

Correct Answer: Bradley

28.   Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 1957?

Correct Answer: Kansas

29.   Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 2017?

Correct Answer: Gonzaga

30.   Who was the NCAA Men’s Basketball Tournament Runner up in 1983?

Correct Answer: Houston

April 20 – Masters Winners

1.       Who won the very first Masters in 1934?

Correct Answer: Horton Smith

2.       Who won the 2019 Masters?

Correct Answer: Tiger Woods

3.       How many career Masters wins does Tiger Woods have?

Correct Answer: 5

4.       How many career Masters wins does Jack Nicklaus have?

Correct Answer: 6

5.       Who won the 2018 Masters?

Correct Answer: Patrick Reed

6.       Who won the 2017 Masters?

Correct Answer: Sergio Garcia

7.       How many career Masters wins does Arnold Palmer have?

Correct Answer: 4

8.       How many career Masters wins does Byron Nelson have?

Correct Answer: 2

9.       Who won the 2016 Masters?

Correct Answer: Danny Willett

10.   Who won the 2015 Masters?

Correct Answer: Jordan Spieth

11.   How many career Masters wins does Dustin Johnson have?

Correct Answer: 0

12.   How many career Masters wins does Sam Snead have?

Correct Answer: 3

13.   Who won the 2014 Masters?

Correct Answer: Bubba Watson

14.   Who won the 2013 Masters?

Correct Answer: Adam Scott

15.   How many career Masters wins does Nick Faldo have?

Correct Answer: 3

16.   How many career Masters wins does Phil Mickelson have?

Correct Answer: 3

17.   Who won the 2012 Masters?

Correct Answer: Bubba Watson

18.   Who won the 2011 Masters?

Correct Answer: Charl Schwartzel

19.   How many career Masters wins does Bubba Watson have?

Correct Answer: 2

20.   How many career Masters wins does Rory McIlroy have?

Correct Answer: 0

21.   Who won the 2010 Masters?

Correct Answer: Phil Mickelson

22.   Who won the 2009 Masters?

Correct Answer: Ángel Cabrera

23.   How many career Masters wins does Tom Watson have?

Correct Answer: 2

24.   Who won the 2008 Masters?

Correct Answer: Trevor Immelman

25.   Who won the 2007 Masters?

Correct Answer: Zach Johnson

26.   Who won the 2006 Masters?

Correct Answer: Phil Mickelson

27.   Who won the 2005 Masters?

Correct Answer: Tiger Woods

28.   Who won the 2004 Masters?

Correct Answer: Phil Mickelson

29.   Who won the 2003 Masters?

Correct Answer: Mike Weir

30.   Who won the 2002 Masters?

Correct Answer: Tiger Woods

April 19 – Super Bowl MVP

1.       Who won Super Bowl LIV MVP?

Correct Answer: Patrick Mahomes

2.       Who won Super Bowl III MVP?

Correct Answer: Joe Namath

3.       Who won Super Bowl 50 MVP?

Correct Answer: Von Miller

4.       Who won Super Bowl XXXV MVP?

Correct Answer: Ray Lewis

5.       Who won Super Bowl XLII MVP?

Correct Answer: Eli Manning

6.       Who won Super Bowl XXIV MVP?

Correct Answer: Jerry Rice

7.       Who won Super Bowl XXX MVP?

Correct Answer: Larry Brown

8.       Who won Super Bowl XLV MVP?

Correct Answer: Aaron Rodgers

9.       Who won Super Bowl XX MVP?

Correct Answer: Richard Dent

10.   Who won Super Bowl XXXIX MVP?

Correct Answer: Deion Branch

11.   Who won Super Bowl LIII MVP?

Correct Answer: Julian Edelman

12.   Who won Super Bowl XXXVIII MVP?

Correct Answer: Dexter Jackson

13.   Who won Super Bowl XLVIII MVP?

Correct Answer: Malcolm Smith

14.   Who won Super Bowl XXXII MVP?

Correct Answer: Terrell Davis

15.   Who won Super Bowl XL MVP?

Correct Answer: Hines Ward

16.   Who won Super Bowl IX MVP?

Correct Answer: Franco Harris

17.   Who won Super Bowl XVI MVP?

Correct Answer: Joe Montana

18.   Who won Super Bowl XVIII MVP?

Correct Answer: Marcus Allen

19.   Who won Super Bowl XXVI MVP?

Correct Answer: Mark Rypien

20.   Who won Super Bowl XXXI MVP?

Correct Answer: Desmond Howard

21.   Who won Super Bowl XXXIV MVP?

Correct Answer: Kurt Warner

22.   Who won Super Bowl LII MVP?

Correct Answer: Nick Foles

23.   Who won Super Bowl XXV MVP?

Correct Answer: Ottis Anderson

24.   Who won Super Bowl XXVIII MVP?

Correct Answer: Emmitt Smith

25.   Who won Super Bowl XLIII MVP?

Correct Answer: Santonio Holmes

26.   Who won Super Bowl XLIV MVP?

Correct Answer: Drew Brees

27.   Who won Super Bowl VI MVP?

Correct Answer: Roger Staubach

28.   Who won Super Bowl XI MVP?

Correct Answer: Fred Biletnikoff

29.   Who won Super Bowl VIII MVP?

Correct Answer: Larry Csonka

30.   Who won Super Bowl XXIII MVP?

Correct Answer: Jerry Rice

April 18 – NHL Career Goals

1.       How many career goals does Alexander Ovechkin have?

Correct Answer: 706

2.       How many career goals does Wayne Gretzky have?

Correct Answer: 894

3.       How many career goals does Geordie Howe have?

Correct Answer: 801

4.       How many career goals does Jaromir Jagr have?

Correct Answer: 766

5.       How many career goals does Glenn Anderson have?

Correct Answer: 498

6.       How many career goals does Jeremy Roenick have?

Correct Answer: 513

7.       How many career goals does Rod Brind’Amour have?

Correct Answer: 452

8.       How many career goals does Ric Nash have?

Correct Answer: 437

9.       How many career goals does Bernie Nicholls have?

Correct Answer: 475

10.   How many career goals does Daniel Alfredsson have?

Correct Answer: 444

11.   How many career goals does Vincent Damphousse have?

Correct Answer: 432

12.   How many career goals does Rick Tocchet have?

Correct Answer: 440

13.   How many career goals does Ray Sheppard have?

Correct Answer: 357

14.   How many career goals does Vyacheslav Kozlov have?

Correct Answer: 356

15.   How many career goals does Owen Nolan have?

Correct Answer: 422

16.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Brett Hull 708

17.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Jeremy Roenick 513

18.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Bill Guerin 429

19.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Tony Amonte 416

20.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Dave Keon 396

21.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Rick Kehoe 371

22.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Ed Olcyzk 342

23.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Oli Jokinen 322

24.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Ulf Dhalen 301

25.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Larry Murphy 288

26.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Don Lever 313

27.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Brian Sutter 303

28.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Mike Ridley 292

29.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Denis Savard 473

30.   Who has the most career goals?

Correct Answer: Mike Modano 561

April 17 – Career Touchdown Passes

1.       Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Drew Brees 547

2.       Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: John Elway 300

3.       Who led the NFL in touchdown passes in 1983?

Correct Answer: Lynn Dickey

4.       Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Donovan McNabb 234

5.       Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Aaron Rodgers 364

6.       Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Dan Fouts 254

7.       Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Terry Bradshaw 212

8.       Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Jim Kelly 237

9.       Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Joe Flacco 218

10.   Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Jameis Winston 121

11.   Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Andrew Luck 171

12.   Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Blake Bortles 103

13.   Who led the NFL in touchdown passes in 1989?

Correct Answer: Jim Everett

14.   How many touchdown passes has Drew Brees thrown?

Correct Answer: 547

15.   How many touchdown passes has Peyton Manning thrown?

Correct Answer: 539

16.   How many touchdown passes has Tony Romo thrown?

Correct Answer: 248

17.   How many touchdown passes has Phil Simms thrown?

Correct Answer: 199

18.   How many touchdown passes has Joe Namath thrown?

Correct Answer: 173

19.   How many touchdown passes has Andrew Luck thrown?

Correct Answer: 171

20.   How many touchdown passes has Joe Montana thrown?

Correct Answer: 273

21.   How many touchdown passes has Drew Bledsoe thrown?

Correct Answer: 251

22.   Who led the NFL in touchdown passes in 2007?

Correct Answer: Tom Brady

23.   Who led the NFL in touchdown passes in 2019?

Correct Answer: Lamar Jackson

24.   Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Kyle Orton 101

25.   Who has thrown the most touchdown passes in their career?

Correct Answer: Brock Osweiler 37

26.   How many touchdown passes has Matt Schaub thrown?

Correct Answer: 136

27.   Who led the NFL in touchdown passes in 1998?

Correct Answer: Steve Young

28.   How many touchdown passes has JaMarcus Russell thrown?

Correct Answer: 18

29.   How many touchdown passes has Warren Moon thrown?

Correct Answer: 291

30.   How many touchdown passes has Vinny Testaverde thrown?

Correct Answer: 275

April 16 – State Capitals

1.       What is the capital of New Mexico?

Correct Answer: Santa Fe

2.       What state is Concord the capital of?

Correct Answer: New Hampshire

3.       What is the capital of Ohio?

Correct Answer: Columbus

4.       What is the capital of Maine?

Correct Answer: Augusta

5.       What state is Harrisburg the capital of?

Correct Answer: Pennsylvania

6.       What is the capital of West Virginia?

Correct Answer: Charleston

7.       What state is Tallahassee the capital of?

Correct Answer: Florida

8.       What is the capital of Georgia?

Correct Answer: Atlanta

9.       What is the capital of Louisiana?

Correct Answer: Baton Rouge

10.   What state is Little Rock the capital of?

Correct Answer: Arkansas

11.   What is the capital of Vermont?

Correct Answer: Montpelier

12.   What state is Frankfort the capital of?

Correct Answer: Kentucky

13.   What is the capital of Alaska?

Correct Answer: Juneau

14.   What state is Montgomery the capital of?

Correct Answer: Alabama

15.   What is the capital of Oregon?

Correct Answer: Salem

16.   What is the capital of Kansas?

Correct Answer: Topeka

17.   What state is Trenton the capital of?

Correct Answer: New Jersey

18.   What is the capital of Arizona?

Correct Answer: Phoenix

19.   What state is Baton Rouge the capital of?

Correct Answer: Louisiana

20.   What is the capital of Montana?

Correct Answer: Helena

21.   What state is Sacramento the capital of?

Correct Answer: California

22.   What is the capital of Tennessee?

Correct Answer: Nashville

23.   What state is Jefferson City the capital of?

Correct Answer: Missouri

24.   What is the capital of South Dakota?

Correct Answer: Pierre

25.   What is the capital of Rhode Island?

Correct Answer: Providence

26.   What state is Carson City the capital of?

Correct Answer: Nevada

27.   What state is Des Moines the capital of?

Correct Answer: Iowa

28.   What is the capital of Michigan?

Correct Answer: Lansing

29.   What state is St. Paul the capital of?

Correct Answer: Minnesota

30.   What is the capital of Utah?

Correct Answer: Salt Lake City

April 15 – Wooden Awards Winners

1.   Who won the 2018 Wooden Award?

Correct Answer: Jalen Brunson

2.   What year did J.J Redick win the Wooden Award?

Correct Answer: 2006

3.   Who won the 2004 Wooden Award?

Correct Answer: Jameer Nelson

4.   Who won the 2019 Wooden Award?

Correct Answer: Zion Williamson

5.   Who won the 2011 Wooden Award?

Correct Answer: Jimmer Fredette

6.   Who won the 1987 Wooden Award?

Correct Answer: David Robinson

7.   Who won the 1996 Wooden Award?

Correct Answer: Marcus Camby  

8.   Who won the 2014 Wooden Award?

Correct Answer: Doug McDermott

9.   Who won the 2000 Wooden Award?

Correct Answer: Kenyon Martin

10.   Who won the 2008 Wooden Award?

Correct Answer: Tyler Hansbrough

11.   Who won the 1981 Wooden Award?

Correct Answer: Danny Ainge

12.   Who won the 1977 Wooden Award?

Correct Answer: Marques Johnson

13.   What year did Larry Bird win the Wooden Award?

Correct Answer: 1979

14.   What year did Michael Jordan win the Wooden Award?

Correct Answer: 1984

15.   What year did Tim Duncan win the Wooden Award?

Correct Answer: 1997

16.   What year did Blake Griffin win the Wooden Award?

Correct Answer: 2009

17.   What year did Anthony Davis win the Wooden Award?

Correct Answer: 2012

18.   What year did Larry Johnson win the Wooden Award?

Correct Answer: 1991

19.   What year did Buddy Hield win the Wooden Award?

Correct Answer: 2016

20.   What year did Glenn Robinson win the Wooden Award?

Correct Answer: 1994

21.   What year did Shane Battier win the Wooden Award?

Correct Answer: 2001

22.   What year did Sean Elliott win the Wooden Award?

Correct Answer: 1989

23.   What year did T.J. Ford win the Wooden Award?

Correct Answer: 2003

24.   What year did Frank Mason win the Wooden Award?

Correct Answer: 2017

25.   Who won the 1991 Wooden Award?

Correct Answer: Larry Johnson

26.   What year did Antawn Jamison win the Wooden Award?

Correct Answer: 1998

27.   Who won the 1988 Wooden Award?

Correct Answer: 1988

28.   What year did Calbert Cheaney win the Wooden Award?

Correct Answer: 1993

29.   Who won the 1978 Wooden Award?

Correct Answer: Phil Ford

30.   What year did Andrew Bogut win the Wooden Award?

Correct Answer: 2005

April 14 – MLB Home Runs

1.     How many career home runs does Derek Jeter have?

Correct Answer: 260

2.     Which one of these players has the most career home runs?

Correct Answer: David Ortiz (541)

3.     Which one of these players has the most career home runs?

Correct Answer: Barry Bonds (762)

4.     How many career home runs does Alex Rodriguez have?

Correct Answer: 696

5.     How many career home runs does Hank Aaron have?

Correct Answer: 755

6.     Which one of these players has the most career home runs?

Correct Answer: Reggie Jackon (563)

7.     Which one of these players has the most career home runs?

Correct Answer: Mike Schmidt (548)

8.     How many career home runs does Chipper Jones have?

Correct Answer: 468

9.     Which one of these players has the most career home runs?

Correct Answer: Carlos Delgado (473)

10.  How many career home runs does Adam Dunn have?

Correct Answer: 462

11.  How many career home runs does Dale Murphy have?

Correct Answer: 398

12.  How many career home runs does Joe Carter have?

Correct Answer: 396

13.  How many career home runs does Joe DeMaggio have?

Correct Answer: 361

14.  Derek Jeter reached the 3,000-hit club with a home run, off which pitcher?

Correct Answer: David Price

15.  Which New York Yankee has hit 4 home runs in a game? 

Correct Answer: Lou Gehrig

16.  This leadoff hitter crushed 50 home runs in the 1996 MLB season.

Correct Answer: Brady Anderson

17.  How many career home runs does Darryl Strawberry have? 

Correct Answer: 335

18.  How many career home runs does Luis Gonzalez have?

Correct Answer: 354

19.  Which one of these players has the most career home runs?

Correct Answer: Don Baylor (338)

20.  This player hit over 50 home runs in both the ’97 and ’98 MLB season?

Correct Answer: Ken Griffey Jr.

21.  Which one of these players has the most career home runs?

Correct Answer: Matt Holliday (316)

22.  Which one of these players has the most career home runs?

Correct Answer: Rickey Henderson (297)

23.  Who is the all-time leader in walk-off home runs?

Correct Answer: Jim Thome

24.  Who led the MLB in home runs in 1988?

Correct Answer: Jose Canseco

25.  Which one of these players has the most career home runs?

Correct Answer: Mike Piazza

26.  Who led the MLB in home runs in 2005?

Correct Answer: Andruw Jones

27.  Who led the MLB in home runs in 1978?

Correct Answer: Jim Rice

28.  Who led the MLB in home runs in 2016?

Correct Answer: Mark Trumbo

29.  Which one of these players has the most career home runs?

Correct Answer: Freddie Freeman

30.  How many home runs did the recently-retired Mark Reynolds hit?

Correct Answer: 298

April 13 – NBA Alumni Colleges

1.     Which of the following is Shaquille O’Neal’s alma mater?

Correct Answer: LSU

2.     Where did recent Hall of Fame inductee Tim Duncan attend college?

Correct Answer: Wake Forest

3.     Kareem Abdul-Jabbar has scored the most points in NBA history, but which college did he lead to multiple national titles? 

Correct Answer: UCLA

4.     With the 5th pick of the 2003 NBA Draft, the Miami Heat select: Dwayne Wade. Guard from?

Correct Answer: Marquette

5.     Where did Hall of Famer Alonzo Mourning play before dominating in the NBA?

Correct Answer: Georgetown

6.     Two-time League MVP Steve Nash played his college ball in?

Correct Answer: Santa Clara

7.     Former Detroit Piston, Ben Wallace, went undrafted, but where did he attend college?

Correct Answer: Virginia Union

8.     The Timberwolves infamously picked Johnny Flynn 6th in 2009 but what college did he attend?

Correct Answer: Syracuse

9.     Dunk legend Jason Richardson was drafted out of?

Correct Answer: Michigan State

10.  Five-time NBA champion Ron Harper had his jersey retired by which college?

 Correct Answer: Miami (OH)

11.  Which of the following from the 2000 Draft Class were drafted out of the University of Florida?

Correct Answer: Mike Miller

12.  Which of these players led his college, Arizona, to the national championship game before being drafted in 2001?

Correct Answer: Richard Jefferson

13.  Which current NBA coach has his jersey retired with Arizona?

Correct Answer: Steve Kerr

14.  Which of these big men played at Georgetown?

Correct Answer: Dikembe Mutombo

15.  Which Hall of Famer was drafted to the league out of North Carolina in 1982?

Correct Answer: James Worthy

16.  Which future head coach drafted in 1980 played college ball in Missouri?

Correct Answer: Larry Drew

17.  Which of the following played at Louisiana Tech?

Correct Answer: Karl Malone

18.  Which one team player was drafted from Indian?

Correct Answer: Isiah Thomas

19.  Which of these legends played at West Virginia?

Correct Answer: Jerry West

20.  Greg Oden is considered one of the biggest busts in the NBA history but where did he make his mark at collegiate level?

Correct Answer: Ohio State

21.  Where did Ray Allen go to college?

Correct Answer: Connecticut

22.  Which of these NBA glue guys played at LSU?

Correct Answer: Glen Davis

23.  Where did shooting guard Kevin Martin go to college?

Correct Answer: Western Carolina

24.  Where did Larry Bird go to college? 

Correct Answer: Indiana State

25.  Where did New Orleans Pelicans point guard Lonzo Ball attend college?

Correct Answer: UCLA

26.  Which Golden State Warrior played for Washington State?

Correct Answer: Klay Thompson

27.  Which Denver Nuggets player played for Missouri?

Correct Answer: Michael Porter

28.  Where did Markieff Morris play at the college level?

Correct Answer: Kansas

29.  Which player selected after Michael Jordan in the 1984 NBA Draft was a teammate of his at North Carolina?

Correct Answer: Sam Perkins

30.  Where did Kemba Walker make his name after a memorable run in the 2011 NCAA tournament? 

Correct Answer: UConn

Join the BetMGM Trivia Quiz today and compete for the top spot prize on the leaderboard. Come back here every day for the answers. We feature the most interesting, exciting and interactive trivia tests online! Remember, you need to be of the legal gambling age to participate.